Guide: er det tid til et karrieskift?

Hvis man er kørt død i sin hverdag, og måske endda sin karriere, kan det være en vanskelig følelse at sidde med. Det kan nemlig være svært at vide, hvad man så skal – måske man helt skal skifte karrierevej? Hvis du gerne vil skifte til en anden profession, er der en masse ting, du skal overveje først.

Det er nemlig en god ide at overveje, hvilket job og uddannelse, du skal have i stedet for dit gamle – måske det kunne være noget med en uddannelse som holistisk kropterapeut? Dette kan du se mere om hos body all mind.

Find ud af, hvad der interesserer dig

Hvis du i lang tid har været på en arbejdsplads og i et job, som du ikke har været passioneret omkring, kan det være svært at finde ud af, hvad man egentligt gerne vil. Overvej om der er noget, du altid gerne har ville, men aldrig har turde gøre?

Du kan også overveje, hvad der interesserer dig generelt. Så kunne det jo været noget i den retning, du skulle overveje at uddanne dig indenfor. Det er aldrig for sent at uddanne sig, og du skal derfor ikke være bange for at skifte karrievalg, hvis du kan mærke, at du ikke er passioneret omkring det, som du laver.

Kast dig ud i det

Det kan nok godt være skræmmende, når man beslutter sig for at ændre sin karriere fuldstændig. For det første skal man jo sige op fra det nuværende job, som man har. Derudover skal man til at uddanne sig, og derudover også finde et helt nyt job.

Det er store ting, men det skal ikke stoppe dig – det handler om at kaste sig ud i det, så man igen kan lave noget i hverdagen, som man får glæde ud af.