Giv din facade en sommer-makeover

23. juni 2022

Sponseret indlæg

Lige så snart det begynder at blive lysere og bedre vejr udenfor, så er det oplagt at gå i gang med diverse boligprojekter. Det kan være, at der er nogle projekter, du længe har udskudt, men som du kan finde ny energi til at gå i gang med nu.

Her får du tips til, hvordan du kan give din facade en sommer-makeover.

Skift døre og vinduer

Dine døre og vinduer er en stor del af din husfacade. Derfor gør det heller ikke noget godt for din facade, hvis dine døre og vinduer er meget gamle og slidte. I stedet pynter det rigtig meget med nogle nye døre og vinduer.

Det er naturligvis kun en god idé at skifte dine døre og vinduer, hvis der rent faktisk er brug for det. Det er nemlig ikke noget lille projekt at gå i gang med. Men hvis der egentlig er behov for det, så er det også noget, der kan give din bolig et helt nyt pust.

Du kan f.eks. kigge på facadedøre fra Bango.

Plant dine favoritblomster i din forhave

Hvis du synes, der mangler sommerstemning på din husfacade, så kan du overveje at lave et bed i din forhave med alle dine favoritblomster. Din forhave er nemlig også en del af din boligs samlede facadeudtryk. Derfor pynter det rigtig fint, og det er samtidig ikke noget, der kræver ret meget.

Det kræver blot nogle grønne fingre og nogle flotte blomster og planter.

Mal din bolig på ny

Hvis din bolig er malet, så er det også noget, der skal friskes op en gang imellem. Efter nogle år står farven typisk ikke så skarpt længere. Derfor kan det være, at din bolig trænger til en ny omgang maling.

Det er oplagt at gøre på en sommerdag, hvor det ikke regner, men hvor det samtidig heller ikke er for varmt.

Relateret Artikler

Guiden til en god aftenrutine

Guiden til en god aftenrutine

Efter en lang arbejdsdag, er der ofte en helt masse ting, der skal ordnes derhjemme. Når disse endelig er færdiggjort, er dagen næsten slut. Det er dog vigtigt, at man sørger for at skabe en god aftenrutine, så man på den måde kan slutte dagen godt af, inden man går i...

Her kan du læse alle nyhederne fra din kommune

Her kan du læse alle nyhederne fra din kommune

Det er altid rart at kunne holde sig opdateret på, hvad der foregår omkring en. Derfor læser mange mennesker de landsdækkende nyheder, hvor man får de vigtigste informationer om, hvad der sker i Danmark og udlandet. Men når man læser nyheder på de store landsdækkende...

Fordelene ved at eje en behandlerstol

Fordelene ved at eje en behandlerstol

I takt med at teknologien fortsætter med at udvikle sig, gør det samme sig gældende for det udstyr, som terapeuter og andre sundhedspersoner bruger til at hjælpe deres klienter. Et stykke udstyr, der er blevet stadig mere populært i de seneste år, er en behandlerstol....