Giv din facade en sommer-makeover

23. juni 2022

Lige så snart det begynder at blive lysere og bedre vejr udenfor, så er det oplagt at gå i gang med diverse boligprojekter. Det kan være, at der er nogle projekter, du længe har udskudt, men som du kan finde ny energi til at gå i gang med nu.

Her får du tips til, hvordan du kan give din facade en sommer-makeover.

Skift døre og vinduer

Dine døre og vinduer er en stor del af din husfacade. Derfor gør det heller ikke noget godt for din facade, hvis dine døre og vinduer er meget gamle og slidte. I stedet pynter det rigtig meget med nogle nye døre og vinduer.

Det er naturligvis kun en god idé at skifte dine døre og vinduer, hvis der rent faktisk er brug for det. Det er nemlig ikke noget lille projekt at gå i gang med. Men hvis der egentlig er behov for det, så er det også noget, der kan give din bolig et helt nyt pust.

Du kan f.eks. kigge på facadedøre fra Bango.

Plant dine favoritblomster i din forhave

Hvis du synes, der mangler sommerstemning på din husfacade, så kan du overveje at lave et bed i din forhave med alle dine favoritblomster. Din forhave er nemlig også en del af din boligs samlede facadeudtryk. Derfor pynter det rigtig fint, og det er samtidig ikke noget, der kræver ret meget.

Det kræver blot nogle grønne fingre og nogle flotte blomster og planter.

Mal din bolig på ny

Hvis din bolig er malet, så er det også noget, der skal friskes op en gang imellem. Efter nogle år står farven typisk ikke så skarpt længere. Derfor kan det være, at din bolig trænger til en ny omgang maling.

Det er oplagt at gøre på en sommerdag, hvor det ikke regner, men hvor det samtidig heller ikke er for varmt.

Relateret Artikler

Drømmer du om at blive projektleder? Læs med i denne guide

Drømmer du om at blive projektleder? Læs med i denne guide

At blive projektleder er en spændende rejse, der kræver en kombination af færdigheder, viden og praktisk erfaring. Hvis du har en passion for at organisere, lede og skabe resultater, kan en karriere som projektleder være lige det, du søger. I denne guide kan du læse...

Sådan kan du løfte din træning

Sådan kan du løfte din træning

At opnå effektive og bæredygtige resultater i din træning kræver mere end bare tid på fitnesscentret. En tilgang, der omfatter kost, træningsrutiner og sociale faktorer, kan være nøglen til at løfte din træning til nye højder. I denne guide kan du læse meget mere om,...

Bliv inspireret af en plakatshop og dens udbud til hele familien

Bliv inspireret af en plakatshop og dens udbud til hele familien

Plakater kan tilføje et strejf af personlighed til ethvert rum i dit hjem. De er en enkel og overkommelig måde at tilføje farve, stil og karakter til væggene i dit hjem. Men hvordan kan du finde den perfekte plakat, der passer til din smag og dit hjem? En plakatshop,...