Giv din facade en sommer-makeover

Lige så snart det begynder at blive lysere og bedre vejr udenfor, så er det oplagt at gå i gang med diverse boligprojekter. Det kan være, at der er nogle projekter, du længe har udskudt, men som du kan finde ny energi til at gå i gang med nu.

Her får du tips til, hvordan du kan give din facade en sommer-makeover.

Skift døre og vinduer

Dine døre og vinduer er en stor del af din husfacade. Derfor gør det heller ikke noget godt for din facade, hvis dine døre og vinduer er meget gamle og slidte. I stedet pynter det rigtig meget med nogle nye døre og vinduer.

Det er naturligvis kun en god idé at skifte dine døre og vinduer, hvis der rent faktisk er brug for det. Det er nemlig ikke noget lille projekt at gå i gang med. Men hvis der egentlig er behov for det, så er det også noget, der kan give din bolig et helt nyt pust.

Du kan f.eks. kigge på facadedøre fra Bango.

Plant dine favoritblomster i din forhave

Hvis du synes, der mangler sommerstemning på din husfacade, så kan du overveje at lave et bed i din forhave med alle dine favoritblomster. Din forhave er nemlig også en del af din boligs samlede facadeudtryk. Derfor pynter det rigtig fint, og det er samtidig ikke noget, der kræver ret meget.

Det kræver blot nogle grønne fingre og nogle flotte blomster og planter.

Mal din bolig på ny

Hvis din bolig er malet, så er det også noget, der skal friskes op en gang imellem. Efter nogle år står farven typisk ikke så skarpt længere. Derfor kan det være, at din bolig trænger til en ny omgang maling.

Det er oplagt at gøre på en sommerdag, hvor det ikke regner, men hvor det samtidig heller ikke er for varmt.