Gå ikke ned på maskineriet når det kommer til tøjvask

Skal der vaskes professionelt, bør du som virksomhedsejer eller drivende af et lejlighedskompleks ikke gå på kompromis med kvalitet. En vaskemaskine skal, udover at kunne vaske effektivt og fejlfrit, også kunne virke igennem en lang årrække. Derfor er det vigtigt fra start at vælge noget solidt og gennemtestet, som vil holde over tid.

Professionelle vaskerimaskiner er i en liga for sig

Ikke alle maskiner er skabt ens, og det er noget, der er til at tage og føle på, når man bevæger sig fra hjemmet og ud i det mere veludstyrede vaskeri. Vælg for eksempel en producent som Nortec, der har mere end 30 års erfaring på markedet. Nortec leverer mange typer af maskiner, for eksempel vaskemaskiner, tørretumblere, betalingssystemer og tørreskabe. Samtidigt har de et gennemført dansk design og er udviklet i tæt internationalt samarbejde af førende eksperter.

Ønsker du kompromisløs kvalitet og en brugervenlighed, der er til at tage og føle på, bør du overveje Nortec til dit vaskeri. Her finder du ikke blot en god, holdbar og intuitiv løsning, men også en løsning der sparer på vand og energi. Disse maskiner giver en skånsom tøjvask, så alle involverede vil kunne nikke anerkendende af arbejdet.

Du kan etablere et professionelt vaskeri uden større omkostninger

At skulle etablere et nyt og moderne vaskeri lyder umiddelbart dyrt, men faktisk behøver det ikke være det. Med den rette vaskeriløsning stilles et fuldt udstyret vaskeri til rådighed uden etableringsomkostninger. Samtidigt overlades al drift til Nortec, så du ikke behøver bekymre dig.

Når der ikke er omkostninger forbundet med driften af vaskerier, betyder det, at også emner som reparation og vedligeholdelse foretages af et specialuddannet serviceteam, der sørger for, at vaskeriet altid kører som det skal – og at det kommer til at gøre det igen i tilfælde af driftsproblemer.