Frisk dit badeværelse op med disse teknologiske løsninger

28. december 2021

Sponseret indlæg

Langt de fleste danske hjem rummer en masse smart teknologi. Det gør dit eget hjem formegentlig også. Men er teknologien nået helt til dit badeværelse? Hvis ikke, så er denne guide lige noget for dig! Her får du nemlig et par gode idéer til, hvordan du kan friske dit badeværelse op med smarte teknologiske løsninger.

Skarp spot belysning er et must-have

På badeværelset er det alfa og omega, at belysningen spiller. Det nytter ikke noget, at der er dårligt lys, hvis du eksempelvis skal trimme skægget, lægge makeup eller gøre rent. Med LED pærer og spots kan du være helt sikker på at få en skarp belysningsteknologi på dit badeværelse, som samtidig holder utrolig længe. Du skal derfor ikke tænke på at skifte belysningen inden for den nærmeste fremtid.

Berøringsfri sæbedispenser – smart, praktisk og hygiejnisk

Hvis du ikke allerede er i besiddelse af en berøringsfri sæbedispenser, hvad venter du så på? Denne form for sæbedispenser er blevet ganske populær, og det er forståeligt nok. Denne teknologi er nemlig utrolig smart, netop fordi du ikke skal bøvle med pumpen, hvis du har beskidte hænder. Samtidig er denne dispenser hygiejnisk, da du ikke skal røre ved pumpen overhovedet for at få sæbe på dine hænder.

God musik på badeværelset er lige dét, der mangler

Du kan få et væld af smarte højtalere, der er beregnet til lige netop badeværelset. Bruger du blot en almindelig, lille højtaler til at spille musik på, når du gør dig klar eller går i bad, så risikerer du, at der dannes fugt i elektronikken.

I stedet bør du investere i en højtaler beregnet til det fugtige miljø på badeværelset. For eksempel kan du få en højtaler til badet, som både er vandtæt og trådløs – supersmart teknologi, som helt sikkert bør være at finde på dit badeværelse, hvis du er en teknologientusiast.

Relateret Artikler

Sådan finder du et billigt domæne til din hjemmeside

Sådan finder du et billigt domæne til din hjemmeside

At oprette en egen hjemmeside kan være en fantastisk måde at dele dine ideer med resten af verdenen, promovere dit brand, eller dele dit eventyr med dine venner og familie. Men det kan også være dyrt, hvis du ikke ved, hvad du laver. Heldigvis kan du spare mange penge...

Det skal du vide om din næste muffelovn

Det skal du vide om din næste muffelovn

Når du går på udkig efter nye apparater til dit laboratorie, så er det vigtigt at vide lidt om dem. Måske kunne du nemmere slippe af sted med at vælge et godt tilbud eller det mest populære udstyr til dit hjem. Men når det gælder laboratorieudstyr, så er det en anden...

Kan du høre, hvad jeg siger?

Kan du høre, hvad jeg siger?

Hva’? Din hørelse er en af dine vigtigste sanser. En meget stor del af din hverdag fungerer kun, fordi du kan opfange lyde via ørerne. Det er ikke livstruende at miste høreevnen, men det sætter nogle begrænsninger for dit sociale liv, både på arbejdsmarkedet og i...