Frisk dit badeværelse op med disse teknologiske løsninger

Langt de fleste danske hjem rummer en masse smart teknologi. Det gør dit eget hjem formegentlig også. Men er teknologien nået helt til dit badeværelse? Hvis ikke, så er denne guide lige noget for dig! Her får du nemlig et par gode idéer til, hvordan du kan friske dit badeværelse op med smarte teknologiske løsninger.

Skarp spot belysning er et must-have

På badeværelset er det alfa og omega, at belysningen spiller. Det nytter ikke noget, at der er dårligt lys, hvis du eksempelvis skal trimme skægget, lægge makeup eller gøre rent. Med LED pærer og spots kan du være helt sikker på at få en skarp belysningsteknologi på dit badeværelse, som samtidig holder utrolig længe. Du skal derfor ikke tænke på at skifte belysningen inden for den nærmeste fremtid.

Berøringsfri sæbedispenser – smart, praktisk og hygiejnisk

Hvis du ikke allerede er i besiddelse af en berøringsfri sæbedispenser, hvad venter du så på? Denne form for sæbedispenser er blevet ganske populær, og det er forståeligt nok. Denne teknologi er nemlig utrolig smart, netop fordi du ikke skal bøvle med pumpen, hvis du har beskidte hænder. Samtidig er denne dispenser hygiejnisk, da du ikke skal røre ved pumpen overhovedet for at få sæbe på dine hænder.

God musik på badeværelset er lige dét, der mangler

Du kan få et væld af smarte højtalere, der er beregnet til lige netop badeværelset. Bruger du blot en almindelig, lille højtaler til at spille musik på, når du gør dig klar eller går i bad, så risikerer du, at der dannes fugt i elektronikken.

I stedet bør du investere i en højtaler beregnet til det fugtige miljø på badeværelset. For eksempel kan du få en højtaler til badet, som både er vandtæt og trådløs – supersmart teknologi, som helt sikkert bør være at finde på dit badeværelse, hvis du er en teknologientusiast.