Forny dine accessoires

Har du for nylig gennemtjekket din garderobe for mangler? Accessoires er uundværlige, og de har derfor tendens til hurtigt at blive slidt op. Så måske er det på tide at opdatere garderoben på dette punkt.

Smykker

Smykker kan gøre en verden til forskel. Hvis du har et simpelt outfit, kan et par enkelte smykker pifte outfittet op. Man må aldrig gå ned på smykker, og derfor er det heldigt, at der eksisterer adskillige former for smykker – både når det omhandler farve, form og funktion. Dog kan smykker efterhånden se en anelse medtagne ud, så måske er det på tide med en fornyelse? Jane Kønig hos butler-loftet.dk er et eksempel på et mærke, der har utallige former for smykker. Så mon ikke det er muligt at forny et par smykker her.

Pandebånd

Et andet stykke uundværligt tilbehør i garderoben er et pandebånd. Alle har vel prøvet at vågne op til en dårlig hårdag? Der er pandebåndet perfekt. Hårbåndet kan give nyt liv til håret og endda også redde din ellers fordømte hårdag. Så hvis du ikke har et pandebånd endnu, er det værd at anskaffe sig. På internettet er der oceaner af farver at vælge i mellem, så det er også i orden at købe en ekstra julegave til sig selv.

Bælte

Det sidste tilbehør er selvfølgelig bæltet. Har du et slidt bælte liggende? Så er det helt okay at forkæle dig selv og anskaffe et nyt. Et bælte er nemlig nødvendigt i tøjskabet. Det kan både bruges til at holde de lidt for store bukser oppe, men det kan faktisk bruges på en anden måde. Hvis du har en kjole på, kan du prøve at sætte bæltet rundt om taljen – eller hvis du har en blazer på, kan du gøre det samme her. Ved at sætte bæltet omkring taljen, får du både en defineret talje, men også et helt andet outfit.