Find en ny kørestol hos SeniorSalg.dk

Mangler du en ny kørestol eller siddepuder til forskellige formål? Så er www.seniorsalg.dk hjemmesiden for dig. Her finder du nemlig et stort udvalg af nye kørestole, der dækker alle tænkelige behov. Samtidig kan du finde en siddepude til kørestole, almindelige stole og meget mere. Hos SeniorSalg.dk er de dedikerede til at hjælpe ældre og gangbesværede. Derfor tilbyder de også hjælpemidler til markedets bedste priser.


Kom ordentligt rundt i en ny kørestol

Når du skal have en ny kørestol hos SeniorSalg.dk, kan du være sikker på, at du får den til en knivskarp pris. De nye kørestole fra forhandleren fås i udgangspunktet som sammenfoldelige modeller, du kan tage med på ferien. De ser nemlig gerne, at du kan komme omkring – uanset om det bare er en tur rundt i nabolaget eller en tur til udlandet. På www.seniorsalg.dk kan du finde en superlet ny kørestol, som vejer helt ned til cirka 10 kilo og giver dig sublime muligheder for at bevæge dig. Fodstøtterne og hjulene kan tages af blot ved et tryk på en knap. Foruden disse smarte egenskaber er den særligt komfortabel, blandt andet fordi sædet er polstret, og fodstøtten kan justeres, så den passer perfekt til dig. Både kørestolsbrugeren og en potentiel hjælper kan let tilgå effektive bremser, hvilket er specielt nyttigt og behageligt ned ad stejle bakker. Overvej også en kørestols-og-rollator-kombination, hvor du skiftevis kan skubbe bagpå og tage et hvil i siddende stilling. Hos SeniorSalg.dk kan du få den med behagelige håndtag. Kvaliteten på de nye kørestole hos forhandleren er altid høj, selvom priserne er skruet i bund.

Siddepuder gør siddestillingen mere behagelig

Som supplement eller alternativ til den nye kørestol, kan du overveje en siddepude fra deres udvalg. De har modeller, som du kan placere på din kørestol. Deres siddepuder fås i lækre materialer som koldskum og dejlige tekstiler som imiteret lammeskind. Dermed kan siddepuden også gøre de mange timer på stolen til eventuelle sammenkomster meget komfortable. På deres side vil du finde siddepuder i forskellige design, former og farver. Du kan få skrå puder, der giver lændestøtte. Alternativt har de ringpuder, der kan pumpes efter behag. Mulighederne er mange hos SeniorSalg.dk, mens priserne er markedets billigste. Derfor bør du klikke ind på hjemmesiden og finde dig en ny kørestol og siddepude. Har du spørgsmål til deres udvalg, kan du bare spørge løs. De har været i branchen længe og sørger altid for at give gennemskuelige og ærlige råd.