Fermenteringskrukke – Kig med her

Er du på udkig efter en fermenteringskrukke? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Her på hjemmesiden finder du nemlig et stort udvalg af fermenteringskrukker og meget andet. Hvis du også leder efter gæringsudstyr, er du også kommet til det rette sted. De har alt, hvad du skal bruge for at komme i gang her på hjemmesiden, lige fra fermenteringskrukke, gærglas og gærstarter til mælkesyregæring og andet gæringsudstyr. Fermentering er en fantastisk måde at konservere grøntsager på og få deres fulde smag frem. Desuden er det et sjovt eksperiment at prøve i køkkenet. Så kom i gang i dag og se, hvad al den ståhej handler om!

Hvad er fermentering med en fermenteringskrukke?

Fermentering er en proces, der bruges til at konservere fødevarer. Fermentering af grøntsager i fermenteringskrukke kan foregå på flere måder, og du finder naturligvis alt det nødvendige fermenteringsudstyr her på hjemmesiden. Mælkesyregæring af grøntsager (eller blot fermentering) er med til at give grøntsager en syrlig smag, samtidig med at deres næringsværdi bevares. Mælkesyre produceres af mælkesyrebakterier, som naturligt forekommer i et iltfattigt miljø. Fermentering i fermenteringskrukke er en fantastisk måde at forlænge holdbarheden af dine fødevarer på, samtidig med at du bevarer alle deres næringsstoffer. Så hvis du leder efter en måde at konservere dine frugter og grøntsager på, er fermentering en god mulighed!

Find flere oplysninger om fermenteringskrukker på hjemmesiden

Det er vigtigt, at grøntsagerne er helt dækket af væske, når de er i glasset, netop fordi gæringen finder sted under iltfattige forhold. Væsken kan enten komme fra grøntsagerne selv eller fra en saltlage. Den bedste metode afhænger af, hvilken type grøntsager der skal fermenteres. Det er igen vigtigt at sørge for, at grøntsagerne er helt under vand. Du kan finde flere oplysninger på deres hjemmeside om, hvordan du fermenterer grøntsager i glas- eller patentglas. De har også en lang række opskrifter, som du kan afprøve. Glaskrukker eller patentglas til fermentering er en god måde at komme i gang med denne sunde og lækre hobby på.