Få styr på tiden med en Time Timer

Du lever i en verden, der til stadighed har mere og mere travlt. Her kan tid føles som en knap ressource. Det gælder især for dig, der har særlige behov. Eller dig der har et barn med særlige behov. Her kan en Time Timer være en stor hjælp. En Time Timer er en innovativ enhed, der kan hjælpe med at skabe både struktur og tidsbevidsthed. Læs med videre og bliv klogere på, hvordan enheden også kan hjælpe dig – eller dit barn.

Hvad er en Time Timer?

En Time Timer er en visuel tidsstyringsenhed. Dens formål er at gøre tidsforløb mere letforståelig. Helt konkret viser enheden, hvor meget tid der er tilbage, indtil målet er nået. Det gøres ved hjælp af en stor og tydelig skive. Den bliver gradvist mindre, indtil tiden er udløbet. Det giver en god, visuel forståelse af, hvor længe dit barn – eller du selv – skal vente.

Time Timeren er et fantastisk værktøj, når opgaver skal gøres mere håndterbare. Den hjælper nemlig med at afgrænse opgaverne i tid. De fleste Time Timere fås med rød skive. Men mange børn – og voksne – har negative associationer til farven rød, som ofte bliver anvendt til at signalere nej eller negative ting. Derfor kan Time Timeren også fås i andre farver. Det skal nemlig være en positiv oplevelse at anvende en Time Timer.

Sådan fungerer en Time Timer

Selve enheden er utrolig intuitiv at anvende. Funktionsmæssigt minder den meget om det klassiske æggeur til køkkenet. Du skal blot dreje skiven til den ønskede tidsperiode. Det kan for eksempel være 15 minutter. Herefter begynder nedtællingen automatisk.

Time Timeren kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan blandt andet være derhjemme i forbindelse med toiletbesøg, skærmtid eller noget helt tredje. Den kan med fordel også anvendes i skolen. Her kan den hjælpe barnet med at organisere sin tid og opgaver.

Kort sagt – når dit barn, eller endda du selv, gerne vil opnå en bedre tidsforståelse, kan en Time Timer være et uvurderligt redskab.

Køb din Time Timer hos Legebyen.dk

Vil du også gerne i gang med at drage fordel af Time Timeren? Så kan du allerede i dag købe din helt egen hos Legebyen.dk. Her kan du også være sikker på, at du får enheden til den bedste pris på markedet. Legebyen.dk tilbyder dig nemlig prisgaranti.

Ikke alene får du prisgaranti. Du får også en lynhurtig levering, så du straks kan komme i gang med at benytte dig af enheden.