FÅ MILJØVENLIGE GARDINER AF GENBRUGSMATERIALER

15. august 2022

Sponseret indlæg

GARDINER DER LEVER OP TIL EN ANSVARLIG MILJØPOLITIK

Mange private og virksomheder skifter i disse år til miljøvenlige gardiner. Det gør de i høj grad for at leve op til en ansvarlig miljøpolitik og fordi at selv den mindste indsats kan gøre en stor forskel for miljøet. Miljøvenlige gardiner skåner miljøet og er det bedste, vi danskere kan gøre for klimaet, er at mindske energispildet i vores bygninger. Genbrugsmateriale i gardiner laves af flere forskellige affaldsprodukter herunder plastflasker.

 

Ifølge Energistyrelsen går godt 40% af Danmarks samlede energifor- brug til opvarmning, afkøling, lys og ventilation. Alle ambitiøse mål om at blive CO2-neutrale starter her. Start med jeres bygninger og spar 50% på energiforbruget med miljøvenlige gardiner. Vi har udover miljøvenlige gardiner, mange løsninger som hjælper til at blive CO2-neutrale.

 

DANMARK ER FORGANGSLAND INDENFOR BÆREDYGTIGHED

Danmark er et af de lande, der er bedst til at genbruge værdifulde ressourcer. Vi skal ikke bare brænde affaldet af, men recirkulere det. På den måde sparer vi vigtige råstoffer og energi til udvinding og produktion. Indsatsen batter naturligvis mest, hvis offentlige og private virksomheder går i front. En mere bevidst, bæredygtig indsats er også en rigtigt god forretning. De lidt dyrere materialer opvejes hurtigt af de meget større besparelser på energiregnskabet. De mest effektive indeklimagardiner er Duette plisségardiner.

 

Vinduerne er et svagt punkt, når vi vil holde den dyrebare varme inde om vinteren – og ude om sommeren. Teknologien i Klimagardiner betyder, at varmegennemstrømningen gennem vinduet reduceres med 50%. Klimagardiner er betegnelsen for en række isolerende og reflekterende gardiner, screens og persienner, der dækker næsten ethvert praktisk og æstetisk behov.

 

PLASTIK ER VERDENS STORE PROBLEM MEN DET BEHØVER DET IKKE AT VÆRE

Verden er ved at drukne i plastik. Det skaber enorme affaldsproblemer på land og i havene. Det er utilgiveligt frås med jordens sparsomme ressourcer og genbrug er løsningen. I et nyt dansk projekt indsamles kasserede plastikflasker og omdannes til filamenter. Materialet danner basis for en serie smukke, slidstærke og fuldkommen uigennemsigtige gardiner i mange forskellige farvetoner.

 

Vil du vide hvordan din skole eller virksomhed kan hjælpe med at reducerer antallet af plastikflasker og genbruge til nye miljøvenlige gardiner? Hos Living Art tilbydes der en gennemgang af jeres solafskærmning og udarbejder en tilstandsrapport med et grønt fingeraftryk. Hvordan I kan bevæge jer i en bæredygtig retning, i hvilket tempo og til hvilken pris? Alt dette vil I kunne finde meget mere om på Living Art hjemmeside, hvor i kan få mange flere informationer på jeres situation og dermed booke en konsulent der kan rådgive og vejlede jer i den helt rette retning af jeres behov for de rette miljøvenlige gardiner.

Relateret Artikler

Fald godt på plads i din nye bolig med disse råd

Fald godt på plads i din nye bolig med disse råd

Når man skal flytte til en ny bolig, er det ofte en proces, der kan være tidskrævende og en smule udfordrende. Der er en masse ting, der skal falde styr på, og det kan være svært at finde ud af, hvordan man lige får styr på det hele. Du kan læse videre i denne guide...

Stævnejakker – Hvordan vælger man den rigtige?

Stævnejakker – Hvordan vælger man den rigtige?

Som rytter ved vi alle, at valget af den rigtige stævnejakke kan være afgørende for vores præstationer. Det handler ikke blot om udseendet, men også om komforten, bevægeligheden, og om jakkens evne til at holde os varme og tørre. Men med så mange forskellige...