FÅ MILJØVENLIGE GARDINER AF GENBRUGSMATERIALER

15. august 2022

Sponseret indlæg

GARDINER DER LEVER OP TIL EN ANSVARLIG MILJØPOLITIK

Mange private og virksomheder skifter i disse år til miljøvenlige gardiner. Det gør de i høj grad for at leve op til en ansvarlig miljøpolitik og fordi at selv den mindste indsats kan gøre en stor forskel for miljøet. Miljøvenlige gardiner skåner miljøet og er det bedste, vi danskere kan gøre for klimaet, er at mindske energispildet i vores bygninger. Genbrugsmateriale i gardiner laves af flere forskellige affaldsprodukter herunder plastflasker.

 

Ifølge Energistyrelsen går godt 40% af Danmarks samlede energifor- brug til opvarmning, afkøling, lys og ventilation. Alle ambitiøse mål om at blive CO2-neutrale starter her. Start med jeres bygninger og spar 50% på energiforbruget med miljøvenlige gardiner. Vi har udover miljøvenlige gardiner, mange løsninger som hjælper til at blive CO2-neutrale.

 

DANMARK ER FORGANGSLAND INDENFOR BÆREDYGTIGHED

Danmark er et af de lande, der er bedst til at genbruge værdifulde ressourcer. Vi skal ikke bare brænde affaldet af, men recirkulere det. På den måde sparer vi vigtige råstoffer og energi til udvinding og produktion. Indsatsen batter naturligvis mest, hvis offentlige og private virksomheder går i front. En mere bevidst, bæredygtig indsats er også en rigtigt god forretning. De lidt dyrere materialer opvejes hurtigt af de meget større besparelser på energiregnskabet. De mest effektive indeklimagardiner er Duette plisségardiner.

 

Vinduerne er et svagt punkt, når vi vil holde den dyrebare varme inde om vinteren – og ude om sommeren. Teknologien i Klimagardiner betyder, at varmegennemstrømningen gennem vinduet reduceres med 50%. Klimagardiner er betegnelsen for en række isolerende og reflekterende gardiner, screens og persienner, der dækker næsten ethvert praktisk og æstetisk behov.

 

PLASTIK ER VERDENS STORE PROBLEM MEN DET BEHØVER DET IKKE AT VÆRE

Verden er ved at drukne i plastik. Det skaber enorme affaldsproblemer på land og i havene. Det er utilgiveligt frås med jordens sparsomme ressourcer og genbrug er løsningen. I et nyt dansk projekt indsamles kasserede plastikflasker og omdannes til filamenter. Materialet danner basis for en serie smukke, slidstærke og fuldkommen uigennemsigtige gardiner i mange forskellige farvetoner.

 

Vil du vide hvordan din skole eller virksomhed kan hjælpe med at reducerer antallet af plastikflasker og genbruge til nye miljøvenlige gardiner? Hos Living Art tilbydes der en gennemgang af jeres solafskærmning og udarbejder en tilstandsrapport med et grønt fingeraftryk. Hvordan I kan bevæge jer i en bæredygtig retning, i hvilket tempo og til hvilken pris? Alt dette vil I kunne finde meget mere om på Living Art hjemmeside, hvor i kan få mange flere informationer på jeres situation og dermed booke en konsulent der kan rådgive og vejlede jer i den helt rette retning af jeres behov for de rette miljøvenlige gardiner.

Relateret Artikler

De bedste gaver til manden, der har alt

De bedste gaver til manden, der har alt

Det kan være svært at finde den perfekte gave til manden, der har alt. Du ønsker at finde noget særligt, der viser, hvor meget du holder af ham, men det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Hvis din mand er typen, der ikke ønsker sig noget, skal du ikke...

Vælg Elf motorolie fra weboil.dk

Vælg Elf motorolie fra weboil.dk

Elf motorolie er til dig, der har en fransk bil. Shell motorolie kommer fra verdens næststørste producent af motorolie, og du kan du altid være sikker på at få et produkt af høj kvalitet. Weboil.dk importerer selv motorolie, hvilket gør produkterne billigere end mange...

Her finder du vitaminer til øjnene

Her finder du vitaminer til øjnene

Er du på udkig efter vitaminer til øjnene? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Der er mange vitaminer og mineraler, som er vigtige for et sundt syn. Synvital-serien indeholder zink, som er kendt for at være vigtigt for et normalt syn. Andre vitaminer og...