FÅ MILJØVENLIGE GARDINER AF GENBRUGSMATERIALER

15. august 2022

Sponseret indlæg

GARDINER DER LEVER OP TIL EN ANSVARLIG MILJØPOLITIK

Mange private og virksomheder skifter i disse år til miljøvenlige gardiner. Det gør de i høj grad for at leve op til en ansvarlig miljøpolitik og fordi at selv den mindste indsats kan gøre en stor forskel for miljøet. Miljøvenlige gardiner skåner miljøet og er det bedste, vi danskere kan gøre for klimaet, er at mindske energispildet i vores bygninger. Genbrugsmateriale i gardiner laves af flere forskellige affaldsprodukter herunder plastflasker.

 

Ifølge Energistyrelsen går godt 40% af Danmarks samlede energifor- brug til opvarmning, afkøling, lys og ventilation. Alle ambitiøse mål om at blive CO2-neutrale starter her. Start med jeres bygninger og spar 50% på energiforbruget med miljøvenlige gardiner. Vi har udover miljøvenlige gardiner, mange løsninger som hjælper til at blive CO2-neutrale.

 

DANMARK ER FORGANGSLAND INDENFOR BÆREDYGTIGHED

Danmark er et af de lande, der er bedst til at genbruge værdifulde ressourcer. Vi skal ikke bare brænde affaldet af, men recirkulere det. På den måde sparer vi vigtige råstoffer og energi til udvinding og produktion. Indsatsen batter naturligvis mest, hvis offentlige og private virksomheder går i front. En mere bevidst, bæredygtig indsats er også en rigtigt god forretning. De lidt dyrere materialer opvejes hurtigt af de meget større besparelser på energiregnskabet. De mest effektive indeklimagardiner er Duette plisségardiner.

 

Vinduerne er et svagt punkt, når vi vil holde den dyrebare varme inde om vinteren – og ude om sommeren. Teknologien i Klimagardiner betyder, at varmegennemstrømningen gennem vinduet reduceres med 50%. Klimagardiner er betegnelsen for en række isolerende og reflekterende gardiner, screens og persienner, der dækker næsten ethvert praktisk og æstetisk behov.

 

PLASTIK ER VERDENS STORE PROBLEM MEN DET BEHØVER DET IKKE AT VÆRE

Verden er ved at drukne i plastik. Det skaber enorme affaldsproblemer på land og i havene. Det er utilgiveligt frås med jordens sparsomme ressourcer og genbrug er løsningen. I et nyt dansk projekt indsamles kasserede plastikflasker og omdannes til filamenter. Materialet danner basis for en serie smukke, slidstærke og fuldkommen uigennemsigtige gardiner i mange forskellige farvetoner.

 

Vil du vide hvordan din skole eller virksomhed kan hjælpe med at reducerer antallet af plastikflasker og genbruge til nye miljøvenlige gardiner? Hos Living Art tilbydes der en gennemgang af jeres solafskærmning og udarbejder en tilstandsrapport med et grønt fingeraftryk. Hvordan I kan bevæge jer i en bæredygtig retning, i hvilket tempo og til hvilken pris? Alt dette vil I kunne finde meget mere om på Living Art hjemmeside, hvor i kan få mange flere informationer på jeres situation og dermed booke en konsulent der kan rådgive og vejlede jer i den helt rette retning af jeres behov for de rette miljøvenlige gardiner.

Relateret Artikler

Guiden til en god aftenrutine

Guiden til en god aftenrutine

Efter en lang arbejdsdag, er der ofte en helt masse ting, der skal ordnes derhjemme. Når disse endelig er færdiggjort, er dagen næsten slut. Det er dog vigtigt, at man sørger for at skabe en god aftenrutine, så man på den måde kan slutte dagen godt af, inden man går i...

Her kan du læse alle nyhederne fra din kommune

Her kan du læse alle nyhederne fra din kommune

Det er altid rart at kunne holde sig opdateret på, hvad der foregår omkring en. Derfor læser mange mennesker de landsdækkende nyheder, hvor man får de vigtigste informationer om, hvad der sker i Danmark og udlandet. Men når man læser nyheder på de store landsdækkende...

Fordelene ved at eje en behandlerstol

Fordelene ved at eje en behandlerstol

I takt med at teknologien fortsætter med at udvikle sig, gør det samme sig gældende for det udstyr, som terapeuter og andre sundhedspersoner bruger til at hjælpe deres klienter. Et stykke udstyr, der er blevet stadig mere populært i de seneste år, er en behandlerstol....