Få klassisk dansk design ind i dit hjem med FDB Møbler

Vil du gerne have et stykke dansk designhistorie i dit hjem? Så kig nærmere på FDB møbler, som er kendt for deres enkle, funktionelle og holdbare design. Oprindeligt blev møblerne skabt af den danske kooperativbevægelse i midten af det 20. århundrede, men i dag er det stadig muligt at få fingrene i de klassiske designs. Hos Jobo Møbler tilbyder de et bredt udvalg af FDB møbler til deres kunder. I denne blog vil du få en introduktion til, hvad FDB møbler er for noget, og hvorfor de stadig taler til mange mennesker i dag. Lige her kan du finde et stort udvalg af FDB Møbler

Historien bag FDB Møbler

FDB, som er en forkortelse for Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger, blev grundlagt i 1896 og havde som formål at gøre livet billigere og bedre for danske forbrugere. I midten af det 20. århundrede begyndte FDB også at interessere sig for møbeldesign og ansatte i 1942 Børge Mogensen som deres første møbeldesigner. Mogensen havde en baggrund som snedker og var kendt for sit funktionelle og minimalistiske design. Han blev senere efterfulgt af andre store navne som bl.a. Ejvind A. Johansson og Poul M. Volther.

FDB Møbler er klassisk, dansk design

FDB møbler er kendt for deres enkle, rene design og brug af gode materialer. Møblerne skulle være holdbare og funktionelle og tilgængelige for alle, uanset indkomst. Derfor blev der investeret meget i at optimere produktionen og brug af materialer for at holde priserne nede og gøre det muligt for mange mennesker at købe kvalitetsmøbler. I dag er FDB møbler fortsat populære og taler stadig til mange mennesker, som sætter pris på enkelthed, funktionalitet og klassisk design. Møblerne er blevet solgt over hele verden og er også blevet brugt i flere film- og tv-produktioner, bl.a. i den populære tv-serie Borgen. Hos Jobo Møbler kan du både finde de klassiske FDB møbel-designs, som f.eks. J80 og J104 stole, men også nye designs fra nutidige designere som Cecilie Manz og Andreas Hansen. FDB møbler er ikke kun klassisk dansk designhistorie, men også en måde at få enkle, funktionelle og holdbare møbler ind i dit hjem. Hos Jobo Møbler kan du finde et bredt udvalg af FDB møbler, som kan passe godt ind i mange forskellige hjem og stilarter. Prøv selv at tilføje et stykke FDB til dit hjem og oplev, hvordan det skaber en følelse af elegance og enkelhed.