Få fat på nogle flotte Lyngby glas

Hvis du ønsker at få fat i nogle flotte Lyngby glas, er dette helt sikkert muligt. Lyngby Glas er et anerkendt brand, som har skabt glæde med smukke glas i udsøgt design i mere end 80 år. Der lanceres fortsat smukke glasdesigns i et sortiment, der spænder meget bredt – fra de helt enkle glas til de eksklusive krystalglas. Du kan finde Lyngby Glas hos en lang række forhandlere, og hvis du er heldig, kan du også finde et par gode tilbud. Lyngby Glas er en investering, der vil give dig glæde i mange år fremover. Hvis det derfor lyder som noget for dig, så skynd dig ind på siden lige nu og få fat på nogle Lyngby glas. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Lyngby glas – Server dine drinks på den rigtige måde

Når du skal servere dine yndlingsdrinks, er det vigtigt at du gør det på den helt rigtige måde. Og hvad er bedre end at bruge Lyngby glas til drinksene? Lyngby Glas fremstiller nemlig blyfri og klare glas, som giver din drink et eksklusivt look. I fremstillingsprocessen bearbejder Lyngby Glas glasmassen, så glassene er ekstra holdbare. Det betyder, at de kan tåle opvaskemaskinen og at du kan nyde dem i mange år. Uanset om du bruger Lyngby glasene til Gajol-shots, Gin & Tonic, Tecquila Sunrise eller en klassisk Bloody Mary. Lyngby Glas er altså det helt rigtige valg, når du vil servere drinks på den bedste måde. Køb dine Lyngby glas her!

Udstyr din hjemmebar med Lyngby glas

Når man skal udstyre sin hjemmebar, er det vigtigt at gøre det med kvalitetsprodukter. Der findes et hav af forskellige producenter på markedet, men Lyngby Glas er et brand, der står for kvalitet og godt håndværk. Deres glas er produceret i Danmark, og de har en lang historie bag sig. Lyngby Glas laver alle typer glas – lige fra shotglas til flotte karafler. Glasene er produceret af det fineste krystal, og mønstrene er smukke og moderne. Priserne er også meget overkommelige, så alle kan være med. Udstyr din hjemmebar med Lyngby Glas-produkter, og du vil blive glad for dit valg!