Få en oplevelse i blændende omgivelser

Når du hører ordene, “konference” og “kursus”, tænker du sikkert noget i retningen af, at det foregår i neutrale omgivelser, hvor der ikke er noget, som din øjne kan blive draget af. Det er ofte i kedelige mødelokaler, hvor de gråtonede nuancer nærmest virker søvndyssende for dig og dine kolleager. Men sådan behøves det ikke at være!

I de nedenstående afsnit vil du blive præsenteret for, hvordan konferencer og kurser kan blive afholdt i anderledes omgivelser, hvor aktørerne forbliver motiveret og engageret gennem hele processen. Du kan finde flere kursuslokaler i Kolding, hvor det trivielle mødelokale bliver udskiftet med livlige og fængende omgivelser, som i høj grad kan være medvirkende til at gøre oplevelsen mindeværdig.

Houens Odde som facilitator

Hvis du beslutter dig for, at Houens Odde skal være facilitator til din næste konference eller kursus, så vælger du et sted, hvor der i høj grad er plads til kreative processer og fordybelse. Housens Odde tilbyder de bedste omgivelser og forudsætninger for, at konferencen eller kurset bliver en succes.

Frihed under ansvar

En af kendetegnene ved Housens Odde er, at I får frie rammer, når I skal benytte faciliteterne. De frie rammer betyder, at I har mulighed for at rykke rundt på tingene, så det lige præcis passer til jeres behov. I vil slet ikke opdage, at personalet fra Housens Odde er tilstede, medmindre I selv ønsker det. Det er altså det ultimative sted for kreativ udfoldelse, når det kommer til kursuslokaler i Kolding.

Mere end bare mødelokaler

Selvom Housens Odde kan danne rammerne for de ultimative mødelokaler, er det også en masse andre ting, som Housens Odde kan tilbyde dig. Housens Oddes faciliteter kan bruges i en masse forskellige sammenhænge, hvorfor der ikke er nogle grænser for, hvad du kan bruge Housens Odde skønne omgivelser og faciliteter til.

Teambuilding på Housens Odde

Housens tilbyder forskellige teambuilding arrangementer. Teambuilding kan bruges i flere forskellige aspekter. Det kan være, at du mener, at dig og dine kollegaer har brug for at blive styrket på nogle områder. I den sammenhæng kan teambuilding helt sikkert være noget, der kan være medvirkende til dette.

Housens Odde har forskellige tilgange til teambuilding arrangementer, hvorfor der er arrangementer til en enhver smag. Der er både arrangementer, som bærer præg af fysisk arbejde, men der er også arrangementer, som skaber stof til eftertanke. Det er selvfølgelig op til dig at vurdere, hvad der passer bedst til dig og dine kollegaer.

Sociale arrangementer på Housens Odde

En mindeværdig dag kræver mindeværdige omgivelser. Hvis du er enig i dette, kan det være, at Housens Odde skal være stedet for din næste store fest. Det er underordnet, hvorvidt det er et bryllup, barnedåb eller konfirmation. Housens Odde har faciliteterne til at huse alle slags fejringer.

Hvis du ønsker, at dagen skal være præget at naturskønne omgivelser, en smuk festsal og kompetent personale, er Housens Odde helt sikkert stedet for dig! Housens giver dig de bedste forudsætninger for, at dig, din familie og dine venner får en uforglemmelig dag!