Få en bedemand til at planlægge begravelsen i Herning og omegn

Hvis døden pludselig kommer tæt på, og du har svært ved at overskue planlægning af begravelsen og sorgen, på samme tid, kan du få hjælp til at planlægge en smuk ceremoni af en bedemand, i dit område. Mange tackler sorg på forskellige måder. Nogle ser planlægningen af begravelsen, som en god ting. På den måde kan de komme på andre tænker. Andre har svært ved at kunne overskue alt det praktiske og den planlægning der er ved en begravelse, samme tid med at man skal bearbejde sorgen. Hvis det er sådan du føler, kan det være en god ide at kontakte en bedemand, så han eller hun kan hjælpe dig med alle de praktiske ting.

Hvad kan en bedemand hjælpe med?

For at finde den rigtige bedemand, der kan hjælpe med de behov og ønsker du og din familie har, kan du se listen her, over de bedemænd der er i Herning og omegn. På hjemmesiden vil du også kunne se hvad de forskellige bedemænd tilbyder af ceremonier og produkter i form af eksempelvis kister og urner.

Når du kontakter en bedemand, vil du kunne fortælle de ønsker og krav du og din familie, har til mindehøjtideligheden. Herefter vil du og din familie, mødes med bedemanden så han eller hun, kan få et overblik over hvad der kommer til at ske, de følgende dage og uger.

Herefter vil planlægningen begynde. Her vil bedemanden begynde at planlægge den slags ceremoni, I har ønsket til den dag hvor I skal sige det sidste farvel. Ud over planlægningen, vil bedemanden også indsende dødsattesten og kontakte de offentlige myndigheder, som fx kirkeministeriet. Når alt er planlagt, skal den afdøde lægges i kisten og påklædes i det ønskede tøj. Herefter vil de pårørende kunne tage afsked med den afdøde.