Få billig fyringsolie til den kolde tid

20. november 2022

Oliefyre bliver anvendt rundt omkring i rigtig mange danske hjem, hvor fyret sikrer en pålidelig og effektiv måde at varme boligen op på, når det er koldt udenfor. Men før du kan få varme i boligen, skal du naturligvis bruge noget fyringsolie.

Skal du bruge fyringsolie? Så kan du købe det til en skarp pris hos Circle K, hvor du kan få billig fyringsolie, der på samme tid skåner miljøet så meget som muligt. Her kan du få fyringsolie i høj kvalitet, som også sørger for at beskytte din olietank.

Vælg mellem premium fyringsolie og basis fyringsolie

Når du køber fyringsolie, kan du vælge mellem en basis olie og en premium olie. Basis fyringsolie kan bruges i alle typer af kedler, da denne olie ikke er tilsat nogen additiver. Her får du en traditionel fyringsolie i sin reneste form, som giver masser af varme til din bolig.

Basis fyringsolie er kuldesikret ned til -20 grader, og den har et lavt indhold af svovl, som dog ikke er lavere end det, du får ved at vælge premium fyringsolie.

Premium fyringsolie er nemlig for dig, der gerne vil tage så meget hensyn til miljøet som muligt, når du fyrer med olie. Premium fyringsolie indeholder endnu mindre svovl end basis fyringsolie, og du vil derfor ikke påvirke miljøet så negativt, som du gør med andre fyringsolier.

Premium fyringsolie er desuden tilsat andre additiver, som både sørger for at beskytte din olietank, og som giver dig en bedre fyringsøkonomi. Med premium fyringsolie kan du således få mere ud af din olie og stadig få samme varmeeffekt i din bolig. Her er der ikke bare tale om en mindre besparelse, for du vil få en mærkbar bedre fyringsøkonomi, når du vælger premium fyringsolie i stedet for basis fyringsolie.

Fyringsolie er desuden også kuldesikret ned til -20 grader.

Relateret Artikler

Drømmer du om at blive projektleder? Læs med i denne guide

Drømmer du om at blive projektleder? Læs med i denne guide

At blive projektleder er en spændende rejse, der kræver en kombination af færdigheder, viden og praktisk erfaring. Hvis du har en passion for at organisere, lede og skabe resultater, kan en karriere som projektleder være lige det, du søger. I denne guide kan du læse...

Sådan kan du løfte din træning

Sådan kan du løfte din træning

At opnå effektive og bæredygtige resultater i din træning kræver mere end bare tid på fitnesscentret. En tilgang, der omfatter kost, træningsrutiner og sociale faktorer, kan være nøglen til at løfte din træning til nye højder. I denne guide kan du læse meget mere om,...

Bliv inspireret af en plakatshop og dens udbud til hele familien

Bliv inspireret af en plakatshop og dens udbud til hele familien

Plakater kan tilføje et strejf af personlighed til ethvert rum i dit hjem. De er en enkel og overkommelig måde at tilføje farve, stil og karakter til væggene i dit hjem. Men hvordan kan du finde den perfekte plakat, der passer til din smag og dit hjem? En plakatshop,...