Få Flex Connections i din virksomhed

28. januar 2022

Sponseret indlæg

Flex Connections, Flex Forbindelser, BFM Fittings eller SeeFlex, kært barn har som bekendt mange navne, er et filtrationsfilter, som skaber en kompakt forbindelse mellem filterposen og anlægget, som har forskellige fordele:

  • Tæthed

  • Lyddæmpende

  • Støvtæt

Filteret fremmer arbejdet for medarbejdere, der arbejder tæt med fremstilling eller forarbejdning af produkter, herunder produktioner indenfor eksempelvis medicin fremstilling eller fødevareproduktionen. Flex Connections gavner indlysende både driftssikkerheden og hygiejnen i produktionen.

Flex Connections er med til at effektivisere en del af arbejdsmiljøet, som kun bliver nemmere for dig at skulle håndtere i fremtiden, og det er en af mange gode grunde til at benytte sig af Flex Connections, som blandt andet kan købes kos konfAir.

Fordele ved Flex Connections

For at det ikke skal være løgn, så er der endnu flere fordele ved brug af Flex Connects. De ovenstående fordele for filtreret er nemlig ikke det eneste, man kan glæde sig over, når man skal benytte produktet. Herunder er der oplistet nogle af de væsentligste fordele ved filteret:

  1. EC og ATEX godkendt

  2. Tåler temperaturer fra -25 grader til +110 grader

  3. Absorbere rystelser

  4. Let at rengøre

Monteringen af Flex Connections har endnu større fordele, da man hverken har brug for værktøj eller spændebånd, fordi filteret bliver produceret med en snapring i begge ender.

Fremstilling af Flex Connections

Flex Connections er produceret af polyester eller glasfiber, som enten har fået en PVC-belægning eller en PU-belægning. Dette er fastgjort til snapringen i hver ende, som produceres enten i rustfrit stål eller galvaniseret stål. Snapringen er som udgangspunkt fremstillet i rund form, men kan også fremstilles i konisk form.

Kvaliteten af Flex Connections skyldes de forskellige materialer, som er med til at sikre at produktet får en høj slidstyrke og en høj fleksibilitet.

Find jeres samarbejdspartner

Hvis du er blevet overbevist om, at Flex Connections skal etableres som en del af din virksomhed for at øge driftssikkerheden og arbejdsmiljøet, så vælg en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for filtraton. En anbefaling herfra er at besøge konfAir.

Relateret Artikler

stjernekikkert giver nogle fantastiske øjeblikke

stjernekikkert giver nogle fantastiske øjeblikke

Stjernekikkerter er en fantastisk måde at se nærmere på stjernehimlen på. Der findes to hovedtyper af stjernekikkerter: spejlteleskoper og linseteleskoper. Spejlkikkerter er dyrere end linseteleskoper, men de giver billeder af bedre kvalitet. Linseteleskoper er et...

Køb dette udstyr til din butik

Køb dette udstyr til din butik

Hvis du lige skal til at åbne din butik, så er det vigtigt, at du har styr på det hele. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at købe de rette ting til din butik, inden den åbner. Her får du således et par eksempler på teknologi, som du kan købe til din butik. En...

Få optimeret din virksomhed med digitale design løsninger

Få optimeret din virksomhed med digitale design løsninger

Har du en ny lille startupvirksomhed der har brug for assistance til udvikling af nye løsninger til jeres webside, eller ejer du eller er ansat ved en stor virksomhed, der har brug for hjælp til digital design, kan det være en god ide at få hjælp udefra. Den digitale...