Få Flex Connections i din virksomhed

28. januar 2022

Sponseret indlæg

Flex Connections, Flex Forbindelser, BFM Fittings eller SeeFlex, kært barn har som bekendt mange navne, er et filtrationsfilter, som skaber en kompakt forbindelse mellem filterposen og anlægget, som har forskellige fordele:

  • Tæthed

  • Lyddæmpende

  • Støvtæt

Filteret fremmer arbejdet for medarbejdere, der arbejder tæt med fremstilling eller forarbejdning af produkter, herunder produktioner indenfor eksempelvis medicin fremstilling eller fødevareproduktionen. Flex Connections gavner indlysende både driftssikkerheden og hygiejnen i produktionen.

Flex Connections er med til at effektivisere en del af arbejdsmiljøet, som kun bliver nemmere for dig at skulle håndtere i fremtiden, og det er en af mange gode grunde til at benytte sig af Flex Connections, som blandt andet kan købes kos konfAir.

Fordele ved Flex Connections

For at det ikke skal være løgn, så er der endnu flere fordele ved brug af Flex Connects. De ovenstående fordele for filtreret er nemlig ikke det eneste, man kan glæde sig over, når man skal benytte produktet. Herunder er der oplistet nogle af de væsentligste fordele ved filteret:

  1. EC og ATEX godkendt

  2. Tåler temperaturer fra -25 grader til +110 grader

  3. Absorbere rystelser

  4. Let at rengøre

Monteringen af Flex Connections har endnu større fordele, da man hverken har brug for værktøj eller spændebånd, fordi filteret bliver produceret med en snapring i begge ender.

Fremstilling af Flex Connections

Flex Connections er produceret af polyester eller glasfiber, som enten har fået en PVC-belægning eller en PU-belægning. Dette er fastgjort til snapringen i hver ende, som produceres enten i rustfrit stål eller galvaniseret stål. Snapringen er som udgangspunkt fremstillet i rund form, men kan også fremstilles i konisk form.

Kvaliteten af Flex Connections skyldes de forskellige materialer, som er med til at sikre at produktet får en høj slidstyrke og en høj fleksibilitet.

Find jeres samarbejdspartner

Hvis du er blevet overbevist om, at Flex Connections skal etableres som en del af din virksomhed for at øge driftssikkerheden og arbejdsmiljøet, så vælg en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for filtraton. En anbefaling herfra er at besøge konfAir.

Relateret Artikler

Sådan finder du et billigt domæne til din hjemmeside

Sådan finder du et billigt domæne til din hjemmeside

At oprette en egen hjemmeside kan være en fantastisk måde at dele dine ideer med resten af verdenen, promovere dit brand, eller dele dit eventyr med dine venner og familie. Men det kan også være dyrt, hvis du ikke ved, hvad du laver. Heldigvis kan du spare mange penge...

Det skal du vide om din næste muffelovn

Det skal du vide om din næste muffelovn

Når du går på udkig efter nye apparater til dit laboratorie, så er det vigtigt at vide lidt om dem. Måske kunne du nemmere slippe af sted med at vælge et godt tilbud eller det mest populære udstyr til dit hjem. Men når det gælder laboratorieudstyr, så er det en anden...

Kan du høre, hvad jeg siger?

Kan du høre, hvad jeg siger?

Hva’? Din hørelse er en af dine vigtigste sanser. En meget stor del af din hverdag fungerer kun, fordi du kan opfange lyde via ørerne. Det er ikke livstruende at miste høreevnen, men det sætter nogle begrænsninger for dit sociale liv, både på arbejdsmarkedet og i...