Få Flex Connections i din virksomhed

28. januar 2022

Flex Connections, Flex Forbindelser, BFM Fittings eller SeeFlex, kært barn har som bekendt mange navne, er et filtrationsfilter, som skaber en kompakt forbindelse mellem filterposen og anlægget, som har forskellige fordele:

  • Tæthed

  • Lyddæmpende

  • Støvtæt

Filteret fremmer arbejdet for medarbejdere, der arbejder tæt med fremstilling eller forarbejdning af produkter, herunder produktioner indenfor eksempelvis medicin fremstilling eller fødevareproduktionen. Flex Connections gavner indlysende både driftssikkerheden og hygiejnen i produktionen.

Flex Connections er med til at effektivisere en del af arbejdsmiljøet, som kun bliver nemmere for dig at skulle håndtere i fremtiden, og det er en af mange gode grunde til at benytte sig af Flex Connections, som blandt andet kan købes kos konfAir.

Fordele ved Flex Connections

For at det ikke skal være løgn, så er der endnu flere fordele ved brug af Flex Connects. De ovenstående fordele for filtreret er nemlig ikke det eneste, man kan glæde sig over, når man skal benytte produktet. Herunder er der oplistet nogle af de væsentligste fordele ved filteret:

  1. EC og ATEX godkendt

  2. Tåler temperaturer fra -25 grader til +110 grader

  3. Absorbere rystelser

  4. Let at rengøre

Monteringen af Flex Connections har endnu større fordele, da man hverken har brug for værktøj eller spændebånd, fordi filteret bliver produceret med en snapring i begge ender.

Fremstilling af Flex Connections

Flex Connections er produceret af polyester eller glasfiber, som enten har fået en PVC-belægning eller en PU-belægning. Dette er fastgjort til snapringen i hver ende, som produceres enten i rustfrit stål eller galvaniseret stål. Snapringen er som udgangspunkt fremstillet i rund form, men kan også fremstilles i konisk form.

Kvaliteten af Flex Connections skyldes de forskellige materialer, som er med til at sikre at produktet får en høj slidstyrke og en høj fleksibilitet.

Find jeres samarbejdspartner

Hvis du er blevet overbevist om, at Flex Connections skal etableres som en del af din virksomhed for at øge driftssikkerheden og arbejdsmiljøet, så vælg en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for filtraton. En anbefaling herfra er at besøge konfAir.

Relateret Artikler

Ændre dit liv med teknologi

Ændre dit liv med teknologi

I den stadigt skiftende verden af teknologi har "smart" taget en central plads i alles hjem og hverdag. Smart udstyr og enheder er ikke længere en luksus, men en nødvendighed for dem, der ønsker at omfavne den moderne livsstil. Smart home har ændret alles liv på...

Lær alt om WordPress ved at tage et WordPress kursus

Lær alt om WordPress ved at tage et WordPress kursus

WordPress er en af de mest populære platforme til at oprette og styre websites. Det er både nemt at bruge og fleksibelt, hvilket gør det til det ideelle valg for både private og virksomheder. Men som enhver teknologi kan læring af WordPress være en smule overvældende...

Smart building: Udnyt potentialerne af de intelligente bygninger

Smart building: Udnyt potentialerne af de intelligente bygninger

I dag er teknologien en stor del af vores hverdag, og den har fundet sin vej ind i vores huse, kontorer og endda vores bygninger. Med udviklingen af ​​Smart Building teknologi kan bygninger kommunikere med hinanden og opføre sig intelligent. Dette betyder, at...