Få et par gode støvler til sommer

Selvom sommeren snart er over os, så kan man stadigvæk have brug for et par gode støvler. Kulden har ikke helt sluppet sit greb endnu, og man ved aldrig rigtig, hvad den danske sommer byder på. Derfor kan det være en fordel at investere i et par støvler ud over de traditionelle sandaler, kondisko, højhælede, støvler og mange flere.

Gennem tiden har det gået på skift hvilken model sko, som er den moderne det år. Moden har udviklet et nyt fodtøj, som skal være moderne. Lige nu er det støvler som er høje og med en rippet bund. Lige nu er det støvler til damer som er moderne.

Støvler gør et come back

Som meget tøj lige nu, er gammel mode blevet moderne, så har sko også fået en ny mode. Støvler er blevet moderne igen. Høje støvler med en speciel rippet bund er den mest moderne lige nu. Den kan fås i knæhøjde, midt på skinnebenet og ankel højde. Det er den knælange, som er den mest moderne, og det er der, de kortere støvler har deres inspiration. Men som forventeligt er det ikke en billig støvle. Hvis du køber dem i original mærke, er det meget dyrt, men der er selvfølgelig også efterligningerne, som er til mere overkommelige priser.

Sko er også en mærkevare

Tøj har modedesignere og mærkevare, det kan ligeledes findes i skoverdenen. Converse all star er et sko mærke, som har lavet sneakers siden 1917. De har været meget populære i USA i 70’erne. Tilbage i 2000’erne blev Converse moderne igen i Danmark, og alle skulle have et par. Det var en dyr sko og kostede mange penge. Skoen består af en gummi bund og stof som resten, ikke det dyreste materiale, men prisen er høj, fordi det er en mærkevare. Og nogle folk vil gerne betale for at få mærkevare.