En håndledsskinne der passer til moden

Det er ikke fordi, at det er nogen fornøjelse, når man skal til at bruge bandager eller håndledsskinner omkring ens håndled. En håndledsskinne kan blive nødvendig, hvis man døjer med en forstuvning, fraktur, gigt eller nedsat førlighed af ens hånd eller håndled.

Håndskinner er behjælpelige, men det er ikke altid, de ser særlig smarte ud. Det kan komme til at ødelægge ens fede outfit, hvis man pludselig skal gå med en klodset skinne på hånden og armen.

En håndledsskinne behøver ikke ødelægge den gode stil

Med håndledsskinner fra K. C. Pedersen får du et moderne dansk design, som er udført af professionelle ergoterapeuter, som også har sans for god stil.

Forskellen på disse skinner og dem, som du for eksempel får udleveret på hospitalet er, at de er designet både ud fra praktiske og stilfulde henseender.

Hos K. C. Pedersen behøver du ikke fravælge din gode stil, når du skal gå med en håndskinne.

Et diskret design

Håndledsskinner fra K. C. Pedersen er designet i et blødt og tætsiddende materiale i enten sort eller beige. Alle skinnerne kommer med en udførlig størrelsesforklaring, så det er nemt for dig at måle din hånd og dit håndled op derhjemme og finde den rigtige tørrelse.

Med smarte stropper kan du stramme og tilpasse skinnen, så den sidder behageligt om din hånd.

Håndledsskinnerne er diskrete og enkle, så de til forveksling ligner et ærme eller en handske. De behøver altså ikke bryde dit pæne outfit op.

Har du brug for en håndledsskinne?

På K. C. Pedersens webshop kan du selv bestille bandager, skinner og andre hjælpemidler hjem. Dog er det utrolig vigtig, at du aldrig køber nogle produkter på hjemmesiden, før du har fået en anbefaling med fra din læge.

Det er kun en praktiserende læge eller sundhedsperson, som kan vurdere, om du har brug for en håndledsskinne eller ej.

Selvom du måske føler smerter eller ubehag i dit håndled, så kan det gøre mere skade end gavn, hvis du køber en håndledsskinne eller andre hjælpemidler, uden at din læge har anbefalet det.

Hjælpemidler betalt af kommunen

I nogle tilfælde kan du få kommunen til at betale for dine hjælpemidler som for eksempel en håndledsskinne.

Lægen skal først vurdere dine behov, dernæst kan du skrive en ansøgning til kommunen og spørge om bevilling. Hvis kommunen godkender din ansøgning, så står de til ansvar for at betale for din håndskinne hos K. C. Pedersen.