En el-terrassevarmer kan forlænge sæsonen på terrassen

En el-terrassevarmer er en fantastisk måde at forlænge sæsonen og nyde dit udendørsrum på. De afgiver en behagelig varme, så du ikke behøver at sidde og fryse. En el-terrassevarmer kan bruges på terrasser, balkoner og i åbne pavilloner, men er generelt ikke egnede til indendørs brug (der findes dog en slags el-terrassevarmer, der kan hænges op fra loftet i en vinterhave eller en campingvognstelt).

En el-terrassevarmer har mange fordele, bl.a. at de spreder hygge og stemning og giver dig mulighed for at nyde dit udendørsrum længe efter, at solen er gået ned.

En el-terrassevarmer er en fantastisk måde at nyde dit udendørsrum på, samtidig med at du er miljøvenlig. Disse varmeapparater giver øjeblikkelig varme, så du behøver ikke at vente på varmen. En el-terrassevarmer fås i mange forskellige stilarter og priser, så du kan finde en, der passer til dine behov.

Du kan spare penge med en el-terrassevarmer

En el-terrassevarmer er meget billig at køre! Typisk betaler du ikke mere end 3-4 kroner i timen. Det lyder måske af mange penge, men til sammenligning koster en gasvarmer 15-45 kroner i timen. Det betyder, at hvis du bruger din elektriske terrassevarmer i 100 timer i løbet af en sæson, kan du spare 4.000 kroner. – Og det er på bare én sæson.

Selv om du skal betale flere tusinde kroner for en terrassevarmer baseret på el, er driftsomkostningerne stadig langt lavere end ved andre typer af varmeapparater. En el-terrassevarmer er derfor et meget økonomisk valg i det lange løb!

En el-terrassevarmer kan fås med infrarød lys

En el-terrassevarmer er en fantastisk måde at nyde din terrasse på uden at skulle bekymre dig om det kolde vejr. Denne type varmeapparat bruger infrarød teknologi til at opvarme genstande og ikke luften omkring dem. Dette gør dem meget effektive og kan hjælpe dig med at spare på din energiregning. Derudover udsender en el-terrassevarmer lidt til intet lys, så du behøver ikke at bekymre dig om at forstyrre dine naboer.

Priserne på disse varmeapparater ligger typisk mellem 1.000-3.000 kr. og er dermed en god mulighed for dem, der har et lille budget. Derudover er en el-terrassevarmer nemme at betjene og kan placeres på en række forskellige steder rundt om din terrasse eller på terrassen. Så hvis du leder efter en måde at holde varmen udendørs denne vinter på, er en el-terrassevarmer et godt valg!