Ejer du et website? Så husk de unikke tekster

21. september 2021

Hvis du ejer en hjemmeside eller webshop, som du gerne vil have frem i verden, så skal du huske at behandle den med stor respekt set i forhold til indhold.

Mange website-ejere begår desværre stadig den fejl, at de ”låner” deres konkurrenters indhold. Og når vi skriver ”låner”, mener vi naturligvis, at de kopierer det. I nogle tilfælde er det fordi, de ikke helt har styr på copyright-regler, og i andre tilfælde er det fordi, det synes nærtliggende at låne f.eks. en leverandørs tekst til at beskrive et produkt.

Desværre resulterer at dette ofte i, at søgemaskiner som Google ser, at du har indhold, der allerede eksisterer andetsteds. Og i det tilfælde spørger Google meget relevant sig selv: ”Hvorfor skulle jeg dog fremhæve dette resultat, som allerede findes?”. For brugeren får næppe glæde af at se de samme ting igen og igen, og det ved søgemaskinerne godt.

Løsningen: Få skrevet unikt indhold

Løsningen til kopierede tekster er heldigvis ret nem. Du skal nemlig bare skrive eller få skrevet dine egne. På den måde kan du få dem målrettet 100% til dine søgeord, få dem skrevet i den rette tone og få gode unikke tekster, der er bedre end konkurrentens!

Skal du bruge tekster til din hjemmeside eller webshop, så kan du f.eks. hyre en freelance tekstforfatter – Besøg Tekstzonen her, hvor du finder netop det!

Husk desuden på, at dine tekster naturligvis bør kombineres med netop førnævnte søgeord, så dine services eller produkter kan blive fundet. Hvis du ikke har det rette ord på din side, så kan Google og andre søgemaskiner nemlig ikke sætte dig i forbindelse med det, når brugeren søger på ordet i Google. Det er ret enkelt, men overses desværre ofte.

Vær desuden opmærksom på, at du foruden teksterne med fordel kan give dine brugere en unik oplevelse ved også at have dine egne billeder, videoer m.m. Kan brugerne lide dit website, skal Google nok belønne dig.

Relateret Artikler

Drømmer du om at blive projektleder? Læs med i denne guide

Drømmer du om at blive projektleder? Læs med i denne guide

At blive projektleder er en spændende rejse, der kræver en kombination af færdigheder, viden og praktisk erfaring. Hvis du har en passion for at organisere, lede og skabe resultater, kan en karriere som projektleder være lige det, du søger. I denne guide kan du læse...

Sådan kan du løfte din træning

Sådan kan du løfte din træning

At opnå effektive og bæredygtige resultater i din træning kræver mere end bare tid på fitnesscentret. En tilgang, der omfatter kost, træningsrutiner og sociale faktorer, kan være nøglen til at løfte din træning til nye højder. I denne guide kan du læse meget mere om,...

Bliv inspireret af en plakatshop og dens udbud til hele familien

Bliv inspireret af en plakatshop og dens udbud til hele familien

Plakater kan tilføje et strejf af personlighed til ethvert rum i dit hjem. De er en enkel og overkommelig måde at tilføje farve, stil og karakter til væggene i dit hjem. Men hvordan kan du finde den perfekte plakat, der passer til din smag og dit hjem? En plakatshop,...