Ejer du et website? Så husk de unikke tekster

21. september 2021

Sponseret indlæg

Hvis du ejer en hjemmeside eller webshop, som du gerne vil have frem i verden, så skal du huske at behandle den med stor respekt set i forhold til indhold.

Mange website-ejere begår desværre stadig den fejl, at de ”låner” deres konkurrenters indhold. Og når vi skriver ”låner”, mener vi naturligvis, at de kopierer det. I nogle tilfælde er det fordi, de ikke helt har styr på copyright-regler, og i andre tilfælde er det fordi, det synes nærtliggende at låne f.eks. en leverandørs tekst til at beskrive et produkt.

Desværre resulterer at dette ofte i, at søgemaskiner som Google ser, at du har indhold, der allerede eksisterer andetsteds. Og i det tilfælde spørger Google meget relevant sig selv: ”Hvorfor skulle jeg dog fremhæve dette resultat, som allerede findes?”. For brugeren får næppe glæde af at se de samme ting igen og igen, og det ved søgemaskinerne godt.

Løsningen: Få skrevet unikt indhold

Løsningen til kopierede tekster er heldigvis ret nem. Du skal nemlig bare skrive eller få skrevet dine egne. På den måde kan du få dem målrettet 100% til dine søgeord, få dem skrevet i den rette tone og få gode unikke tekster, der er bedre end konkurrentens!

Skal du bruge tekster til din hjemmeside eller webshop, så kan du f.eks. hyre en freelance tekstforfatter – Besøg Tekstzonen her, hvor du finder netop det!

Husk desuden på, at dine tekster naturligvis bør kombineres med netop førnævnte søgeord, så dine services eller produkter kan blive fundet. Hvis du ikke har det rette ord på din side, så kan Google og andre søgemaskiner nemlig ikke sætte dig i forbindelse med det, når brugeren søger på ordet i Google. Det er ret enkelt, men overses desværre ofte.

Vær desuden opmærksom på, at du foruden teksterne med fordel kan give dine brugere en unik oplevelse ved også at have dine egne billeder, videoer m.m. Kan brugerne lide dit website, skal Google nok belønne dig.

Relateret Artikler

Gør dine medarbejdere glade

Gør dine medarbejdere glade

I Danmark har vi en tradition for at glæde og forkæle dem, som vi holder af. Det kan både være til jul og fødselsdage, men der behøver heller ikke være en anledning. Vi værner meget om vores nærmeste og hygger os. Men det kan også gælde på arbejdspladsen. Der er mange...

3 eksempler på aktiviteter man kan lave sammen i sommersæsonen

3 eksempler på aktiviteter man kan lave sammen i sommersæsonen

Sommeren er for alvor begyndt og det betyder at flere mennesker har nogle fridage i løbet af sommermånederne, som skal bruges på hyggelige stunder og afslapning, for de flestes vedkommende. Der er masser af muligheder for dejlige oplevelser herhjemme, det gælder bare...

Få hjælp af midlertidige medarbejdere i din virksomhed

Få hjælp af midlertidige medarbejdere i din virksomhed

I en virksomhed handler det om at være fleksibel og omstillingsparat. Du ved nemlig aldrig, hvornår der opstår en uventet situation. Derfor er det f.eks. en god løsning at få hjælp af midlertidige medarbejdere, hvis der lige pludselig er mangel på medarbejdere. Find...