Direkte Import tilbyder sorte skænke

Hos Direkte Import kan du få smukke, sorte skænke. Med disse får du ikke kun et møbel, hvor du kan opbevare dine sager, du får også et stykke interiør, som klæder ethvert hjem. Klikker du ind på www.direkteimport.dk, finder du også New Yorker spejle. Disse er stilrene spejle, som du med fordel kan bruge i flere rum. Læs mere om Direkte Import og deres møbler herunder.

Gå ikke glip af de sorte skænke fra Direkte Import

I det flotte udvalg af sorte skænke hos Direkte Import er der med stor sandsynlighed en model, der passer perfekt ind i dit hjem. Du kan få sorte skænke i mange forskellige udtryk og størrelser hos Direkte Import. Du kan få en ’tungere’ sort skænk i træ, som trækker masser af opmærksomhed til sig. Faktisk kan den nærmest blive omdrejningspunktet i en stue. Nogle modeller er ret store og kan indeholde masser af service, bøger eller hvad du måtte have brug for.

Alternativt kan du vælge en diskret og ’let’ model, der giver mere luft. Disse har knap så meget plads, men passer godt til dig, der er på jagt efter et møbel, der ikke fylder for meget. Både de store og mere kompakte modeller vil give et flot vintageudtryk. Når du har besluttet dig for, hvilken størrelse din sorte skænk skal være, kan du tage stilling til, om du vil have den i træ eller metal.

New Yorker spejl – hemmeligheden bag indretning

I et New Yorker spejl kan du få afdækket hemmeligheden bag god indretning. New Yorker-stilen er nemlig noget, der har taget til i popularitet over de senere år. Mange vælger New Yorker spejle, vægge og så videre, fordi det giver en rød tråd gennem indretningen. Bag interiøret ligger nemlig de samme linjer og den samme omtanke. I sidste ende får man et fantastisk helhedsindtryk, hvor alle enkeltdele spiller sammen. Alle detaljerne udtrykker det samme, hvilket til gengæld giver balance i indtrykket.

Klikker du ind på www.direkteimport.dk, kan det altså i først omgang anbefales, at du finder et New Yorker spejl, der passer til netop din smag. Kombinér New Yorker spejlet med andre møbler fra Direkte Import, der giver det samme udtryk som gitteret i spejlet. Overvej også detaljerne. Passer New Yorker spejlets ramme med det andet interiør? Skal du have et firkantet spejl eller skal der være afrundede kanter? Sørg for, at det hele harmonerer! Spørg gerne Direkte Import, hvis du mangler rådgivning til dette.