Det skal du vide om din næste muffelovn

9. februar 2023

Sponseret indlæg

Når du går på udkig efter nye apparater til dit laboratorie, så er det vigtigt at vide lidt om dem. Måske kunne du nemmere slippe af sted med at vælge et godt tilbud eller det mest populære udstyr til dit hjem. Men når det gælder laboratorieudstyr, så er det en anden sag. Her er der nemlig ikke noget, der er ligegyldigt. Tværtimod er det vigtigt netop at vide lidt om det udstyr, du vælger. På den måde kan du nemlig sikre, at tingene lever op til dine forventninger, og at dit arbejde udføres korrekt.

Kend kapaciteten

Først og fremmest er det vigtigt at kende kapaciteten på den muffelovn, du vælger. De findes nemlig ikke overraskende i forskellige størrelser. Mens nogle måske kan nøjes med en mindre model, så vil der for andre være behov for noget større.

Hvis du vil være sikker på, at du har plads nok, skal du altså først og fremmest kende kapaciteten.

Vær opmærksom på maksimaltemperaturen

Dernæst er der selvfølgelig særligt én funktion, du skal være opmærksom på ved din muffelovn. For eftersom den bruges i forbindelse med opvarmning, skal du vide, hvor meget den kan varme. Derfor skal du altså også være opmærksom på maksimaltemperaturen.

Tjek timerfunktionen

Mange modeller vil desuden have en timerfunktion, som er indbygget i apparatet. Det kan naturligvis være en stor fordel. Derfor er dette altså også noget, du med fordel kan gå efter.

Hvis du vælger et apparatet med indbygget timer, så er det dog værd at tjekke denne forinden. For de fleste timere vil have en maksimaltid. Derfor bør du altså tjekke, at denne kan køre længe nok til at imødekomme dine behov.

Dobbelttjek strømtilslutningen

Afhængigt af hvilken model du vælger, kan det også være en god idé at dobbelttjekke strømtilslutningen. Så kan du nemlig blive sikker på, at den faktisk kan tilsluttes i dit laboratorie.

Relateret Artikler

Sådan finder du et billigt domæne til din hjemmeside

Sådan finder du et billigt domæne til din hjemmeside

At oprette en egen hjemmeside kan være en fantastisk måde at dele dine ideer med resten af verdenen, promovere dit brand, eller dele dit eventyr med dine venner og familie. Men det kan også være dyrt, hvis du ikke ved, hvad du laver. Heldigvis kan du spare mange penge...

Kan du høre, hvad jeg siger?

Kan du høre, hvad jeg siger?

Hva’? Din hørelse er en af dine vigtigste sanser. En meget stor del af din hverdag fungerer kun, fordi du kan opfange lyde via ørerne. Det er ikke livstruende at miste høreevnen, men det sætter nogle begrænsninger for dit sociale liv, både på arbejdsmarkedet og i...

Træt af bøvlet med at koge æg? Prøv en æggekoger

Træt af bøvlet med at koge æg? Prøv en æggekoger

Som en af køkkenets basisvarer er æg en alsidig base for utallige lækre opskrifter. Men det kan ofte være besværligt at tilberede dem - for lidt kogte æggehvider, for gennemstegt æggeblomme og risikoen for, at knækkede skaller kan forurene resten af ingredienserne....