Det skal du vide, inden du privatleaser din bil

30. juni 2021

Sponseret indlæg

Privatleasing er den rette løsning for dig, der drømmer om at investere i en ny bil, uden at du skal frem med den helt store pengepung. Når du privatleaser, er der et par faldgruber – og dem skal du selvfølgelig forsøge at undgå. Læs med videre og bliv klogere på, hvornår privatleasing er den rette løsning, samt hvad du skal være opmærksom på, når du privatleaser.

Hvornår er privatleasing en god idé?

Er du træt af offentlig transport, uforudsete biludgifter, og er du parat til at udleve enhver mands drøm om at eje en fed bil? Så er privatleasing lige noget for dig.

En tommelfingerregel siger, at skal du have bilen i 3 år eller derunder, så kan det betale sig at privatlease den. Det skyldes, at køber du en bil, er værditabet allerstørst i dét sekund, du kører væk fra bilforhandleren. Det værditab skal du ikke bekymre dig om, hvis du privatleaser

Rundt omkring i Danmark findes der mange bilforhandlere, der tilbyder privatleasing bil. Kig ind hos Kronsbjerg og se hvad vi tilbyder af privatleasing af biler. Kronsbjerg er en bilforhandler beliggende på Fyn, og her er leasingmulighederne mange.

Brug tid på at læse kontrakten igennem

Det er forskelligt fra forhandler til forhandler, hvad leasingkontrakten omfatter. Der kan være opsat særlige regler i forbindelse med vedligeholdelse, uheld, forsikring og antal kilometer. Derfor bør du læse leasingkontrakten igennem, så du ved, hvad du går ind til. På den måde kan du undgå en høj ekstraregning, når du afleverer bilen retur.

Kendskab til dine behov er afgørende

Privatleasing kan skræddersyes til lige netop dine behov – men det kræver, at du har kendskab til dem. Månedsydelsen ved privatleasing er blandt andet beregnet ud fra, hvor mange kilometer du kører. I tilfælde af at dine behov ændrer sig, og du kører mere end det aftalte, kan du risikere en efterregning.

Relateret Artikler

Fald godt på plads i din nye bolig med disse råd

Fald godt på plads i din nye bolig med disse råd

Når man skal flytte til en ny bolig, er det ofte en proces, der kan være tidskrævende og en smule udfordrende. Der er en masse ting, der skal falde styr på, og det kan være svært at finde ud af, hvordan man lige får styr på det hele. Du kan læse videre i denne guide...

Stævnejakker – Hvordan vælger man den rigtige?

Stævnejakker – Hvordan vælger man den rigtige?

Som rytter ved vi alle, at valget af den rigtige stævnejakke kan være afgørende for vores præstationer. Det handler ikke blot om udseendet, men også om komforten, bevægeligheden, og om jakkens evne til at holde os varme og tørre. Men med så mange forskellige...