Det rette værktøj til at ordne jeres have

Nu når vejret viser sig fra den mere grå side, begynder især træ og planter også at se mere kedelige ud. I sommer har haven måske stået helt grøn og frodig, hvor alle sunde planter og træer, har dækket deres døde naboer. Dette er virkelig noget der kommer frem, når bladene begynder at falde af. Vi er også i en periode, hvor vejret er mere tilbøjeligt til at melde storm, hvilket også kan tage hårdt på haverne rundt omkring. Måske er det på tide med en havedag?

Tag en havedag med familien

Når først det er tid til at fælde nogle træer i haven, er det de færreste, som gør dette med en håndholdt sav. For at lette arbejdet, vil det være smart at enten at leje eller købe motorsave fra Stihl. Disse er karakteriseret ved deres orange farve, og gør dit arbejde betydeligt lettere, når der skal saves. Er dine børn i en fornuftig alder, hvor de er i stand til at hjælpe med lidt håndarbejde, kan I lave en dag ud af det sammen. Du står for nedsavningen, mens dine små hjælpere, kan rende med træet, og stable dette i fornuftige bunker, som er nemme at gå til.

Mindre værktøj til børnene

Skal træerne ikke fældes helt, kan det også være nok med en grensaks, hvis de er tilpas små selvfølgelig. Er du allerede opsat på en motorsav fra Stihl, kan du passende supplere den nyopstartede samling op med en grensaks fra samme mærke. Her får du altså et værktøj, som også er sikkert at give til de lidt ældre børn. Grensaksen kan bruges til at klippe træernes grene til, eventuelt efter det værste er fældet. Ellers er den også god til buske og andre stride grene, som trænger til en beskæring. Med motorsav og grensaks, er familien altså godt klædt på til en havedag.