Det har du brug for i et cateringkøkken

23. juli 2021

Sponseret indlæg

Hvis du står og skal indrette et cateringkøkken eller en anden form for storkøkken, så kræver det nogle særlige inventarer og materialer, der er både holdbare og af god kvalitet.

Der bliver lavet meget mad i et storkøkken, så det er ikke ligegyldigt, hvordan du indretter det.

Find nogle holdbare køkkeninventarer

I et storkøkken bliver der som sagt tilberedt rigtig meget mad hver dag, så det er helt essentielt med nogle holdbare køkkeninventarer, der er specielt lavet til at blive brugt så meget. Derudover er det vigtigt med nogle inventarer, der er lavet til at lave meget mad på én gang. F.eks. findes der særlige ovne og komfurer, som er større end normalt. Det samme gælder med køleskabe, opvaskemaskiner m.m.

Det er den slags inventarer, der får et storkøkken til at køre ordentligt rundt. Når du leder efter køkkeninventarer, er det derfor en fordel at gå efter nogle, der er specielt egnet til catering- og storkøkkener. Det finder du f.eks. på cateringinventar.dk – læs mere her.

Lav et overskueligt opbevaringssystem

I et cateringkøkken er der som regel mange forskellige råvarer, emballage, redskaber m.m. at holde styr på. Derfor er det også nødvendigt med et overskueligt opbevaringssystem, der gør det nemt at finde alt, hvad du har brug for.

Der er typisk et forholdsvis højt tempo i et storkøkken, så derfor er det også vigtigt, at alt har en fast plads. Det skaber nemlig et langt bedre flow til hverdag.

Vælg nogle holdbare materialer

Når det kommer til gulv, bordplader m.m., så er det vigtigste, at du går efter nogle praktiske og holdbare materialer. Det gør det nemmere at arbejde og rengøre rent. Desuden holder nogle ordenlige materialer langt bedre til at blive brugt hver dag.

Når du vælger bordplade, er det f.eks. en fordel med en stålbordplade, da den ikke er sart på nogen måder.

Relateret Artikler

Gør dine medarbejdere glade

Gør dine medarbejdere glade

I Danmark har vi en tradition for at glæde og forkæle dem, som vi holder af. Det kan både være til jul og fødselsdage, men der behøver heller ikke være en anledning. Vi værner meget om vores nærmeste og hygger os. Men det kan også gælde på arbejdspladsen. Der er mange...

3 eksempler på aktiviteter man kan lave sammen i sommersæsonen

3 eksempler på aktiviteter man kan lave sammen i sommersæsonen

Sommeren er for alvor begyndt og det betyder at flere mennesker har nogle fridage i løbet af sommermånederne, som skal bruges på hyggelige stunder og afslapning, for de flestes vedkommende. Der er masser af muligheder for dejlige oplevelser herhjemme, det gælder bare...

Få hjælp af midlertidige medarbejdere i din virksomhed

Få hjælp af midlertidige medarbejdere i din virksomhed

I en virksomhed handler det om at være fleksibel og omstillingsparat. Du ved nemlig aldrig, hvornår der opstår en uventet situation. Derfor er det f.eks. en god løsning at få hjælp af midlertidige medarbejdere, hvis der lige pludselig er mangel på medarbejdere. Find...