Det har du brug for i et cateringkøkken

23. juli 2021

Hvis du står og skal indrette et cateringkøkken eller en anden form for storkøkken, så kræver det nogle særlige inventarer og materialer, der er både holdbare og af god kvalitet.

Der bliver lavet meget mad i et storkøkken, så det er ikke ligegyldigt, hvordan du indretter det.

Find nogle holdbare køkkeninventarer

I et storkøkken bliver der som sagt tilberedt rigtig meget mad hver dag, så det er helt essentielt med nogle holdbare køkkeninventarer, der er specielt lavet til at blive brugt så meget. Derudover er det vigtigt med nogle inventarer, der er lavet til at lave meget mad på én gang. F.eks. findes der særlige ovne og komfurer, som er større end normalt. Det samme gælder med køleskabe, opvaskemaskiner m.m.

Det er den slags inventarer, der får et storkøkken til at køre ordentligt rundt. Når du leder efter køkkeninventarer, er det derfor en fordel at gå efter nogle, der er specielt egnet til catering- og storkøkkener. Det finder du f.eks. på cateringinventar.dk – læs mere her.

Lav et overskueligt opbevaringssystem

I et cateringkøkken er der som regel mange forskellige råvarer, emballage, redskaber m.m. at holde styr på. Derfor er det også nødvendigt med et overskueligt opbevaringssystem, der gør det nemt at finde alt, hvad du har brug for.

Der er typisk et forholdsvis højt tempo i et storkøkken, så derfor er det også vigtigt, at alt har en fast plads. Det skaber nemlig et langt bedre flow til hverdag.

Vælg nogle holdbare materialer

Når det kommer til gulv, bordplader m.m., så er det vigtigste, at du går efter nogle praktiske og holdbare materialer. Det gør det nemmere at arbejde og rengøre rent. Desuden holder nogle ordenlige materialer langt bedre til at blive brugt hver dag.

Når du vælger bordplade, er det f.eks. en fordel med en stålbordplade, da den ikke er sart på nogen måder.

Relateret Artikler

Drømmer du om at blive projektleder? Læs med i denne guide

Drømmer du om at blive projektleder? Læs med i denne guide

At blive projektleder er en spændende rejse, der kræver en kombination af færdigheder, viden og praktisk erfaring. Hvis du har en passion for at organisere, lede og skabe resultater, kan en karriere som projektleder være lige det, du søger. I denne guide kan du læse...

Sådan kan du løfte din træning

Sådan kan du løfte din træning

At opnå effektive og bæredygtige resultater i din træning kræver mere end bare tid på fitnesscentret. En tilgang, der omfatter kost, træningsrutiner og sociale faktorer, kan være nøglen til at løfte din træning til nye højder. I denne guide kan du læse meget mere om,...

Bliv inspireret af en plakatshop og dens udbud til hele familien

Bliv inspireret af en plakatshop og dens udbud til hele familien

Plakater kan tilføje et strejf af personlighed til ethvert rum i dit hjem. De er en enkel og overkommelig måde at tilføje farve, stil og karakter til væggene i dit hjem. Men hvordan kan du finde den perfekte plakat, der passer til din smag og dit hjem? En plakatshop,...