Derfor vælger flere et pileanlæg til spildevandsrensning
Det er ikke alle i Danmark, der har et lige stort fokus på spildevandsrensning. Det kan der være flere årsager til, men for de fleste er det ganske enkelt ikke noget, de tænker på.
Blandt dem, der har fokus på det, er der dog et klart ønske om at sikre, at det foregår på den mest miljøvenlige måde. Ønsker man at bidrage til, at det er tilfældet, skal man have fat i sin egen løsning.
I denne forbindelse er der flere muligheder, men der er mange fordele ved at vælge pileanlæg. Derfor er det også en løsning, som rigtig mange ender med at vælge.
Der er penge at spare
En af de klare fordele ved at vælge et sådant anlæg, fremfor en anden løsning er, at der faktisk er en del penge at spare. Det hele handler derfor ikke om miljøet.
Vil du gerne sikre dig, at du ikke blot finder et anlæg, der er relativt billigt at få etableret, men som også er billigt i drift, bør du tage et nærmere kig på et pileanlæg.
Der er nemlig rigtig gode chancer for, at det er den bedste løsning for dig, når det kommer til det økonomiske aspekt.
Der er ingen udledning
En af de helt store årsager til, at der er flere og flere, der vælger at skifte til et pileanlæg er, at det ikke har nogen udledning af vand.
I og med, at det er et anlæg, der intet vand udleder, betyder det også, at det faktisk er et anlæg, der ikke kan forurene. Derfor er det bestemt også det bedste valg rent miljømæssigt.
Hvis det er noget, som har stor betydning for dig, bør du ikke tøve med at vælge et sådant anlæg. Du kan nemlig være sikker på, at du ikke finder en løsning, der er bedre for miljøet.
Det bidrager til CO2-optag
Da et pileanlæg ofte består af mellem 250 og 625 pil, er det faktisk også meget gavnligt i forhold til CO2. De mange pil har nemlig et stort CO2-optag, hvilket er en klar fordel.
Det er svært at sige, hvor meget CO2 de optager, men gennem hele anlæggets levetid hjælper de dog med det. Det er igen et aspekt, der vidner om, at et pileanlæg er det bedste valg for miljøet.
Slutteligt bør det også nævnes, at anlægget ikke gør brug af en bundfældningstank, hvilket betyder, at der ikke sker nogen udledning af slam på marker i Danmark.