Den ultimative flytteguide

Der er mange ting man skal tage højde for når man skal flytte, og det kan føles nemt at miste overblikket. Her er derfor nogle gode råd til hvordan du kommer bedst muligt igennem en forestående flytning.

De gode råd

Man får en række erfaringer når man skal flytte. Nogle gange glemmer man dem igen, og kommer først i tanke om dem når man står midt i processen. Så her er nogle gode ting at huske. Sørg altid for at have snacks og kolde drikke til dem der skal hjælpe dig med at flytte. Der er ikke noget værre end at slæbe på store kasser og møbler på tom mave og tør hals. Sørg ligeledes for at have pakket dit gamle sted ordentligt ned. Uanset om det er flyttemænd eller venner og familie der kommer for at hjælpe, kan hele processen blive meget længere og mere besværlig hvis man ikke i forvejen har pakket sine ting ned på den mest optimale måde. Så vil man skulle gå flere gange med alle de løse ting, som man ikke lige kunne finde opbevaring til, eller bruge halvdelen af flyttedagen på at pakke køkkenet ned.

Hvad skal man bruge

Udover snacks og kolde drikke er der en række andre ting som er nødvendige for en god og overskuelig flytning. Flyttekasser, det siger sig selv, men det er vigtigt at finde de rigtige størrelser. Da for eksempel køkkenting kan være nemmere at pakke ned i mindre kasser, da man dermed sikre at glas og lignende ikke vælter rundt og går i stykker. Bobleplast, flyttetæpper og bølgepap er også en god ide at anskaffe sig. Man kan også bruge det gamle husmortrick med avispapir, desværre får man bare helt sorte avisfingre når man pakker ind og ud, og det smitter ofte af på tingene. Nogle køber også flyttehandsker eller lejer en sækkevogn, for at gøre processen lettere og mere medgørlig. Klik her og se et stort udvalg af ovennævnte ting.

Rengøring

Hvis man laver en løbende rengøring, føles det ikke så uoverskueligt når man er flyttet. Det kan være en tung opgave at skulle tilbage til sit gamle sted og gøre hovedrent når man bare gerne vil være færdig med det nye sted. Sørg derfor for at vaske køkkenet ned når du alligevel pakker det ned, og tør ting som fodlister og dørkarme af imens du går og pakker stille og roligt sammen.