Den perfekte partner til dit byggeri

12. oktober 2023

Er du på udkig efter den perfekte partner med masser af erfaring til dit næste byggeri? Så skal du læse med her.

Hansen & Larsen er den perfekte partner til dig, der står og skal have et projekt udført. Firmaet startede tilbage i 1968 af de to grundlæggere Hansen & Larsen, men voksede sig hurtigt større. Nu beskæftiger de ca. 80 ansatte.

De er et byggefirma, der tager sig af totalentreprise, og de påtager sig alle forskellige typer opgaver.

Landbrugsbyggeri

Står du med et landbrugsbyggeri? Det kan for eksempel være en ny stald eller gylletank, så er Hansen & Larsen klar på at påtage sig ansvaret. De har udført mange landbrugsbyggerier efterhånden, og de har mange tilfredse kunder.

Deres veluddannede og kompetente ansatte har derfor massere af erfaring med denne type byggeri.

Hvis du har et landbrugsbyggeri, så tøv ikke med at kontakte dem.

Erhvervsbyggeri

Det kan også være, at du skal i gang med et erhvervsbyggeri. Et erhvervsbyggeri kan komme i mange afstøbninger, det kan være en butik, et kontorbyggeri eller lignende.

Det kan også være renovering af et allerede eksisterende byggeri. Hansen & Larsen er partneren, du kan stole på. Også her har de talrig erfaring fra et utal af projekter. Se mere på deres hjemmeside for at finde projekter, de har leveret.

Byggeri til private

Nybyg, tilbyg eller renovering til private er naturligvis også noget, som Hansen & Larsen med glæde tager sig af.

De har håndværkere ansat inden for alle felter af byggeriet. Det betyder for dig, at du ikke skal bekymre dig om forsinkelser på samme måde. For Hansen & Larsen styrer byggeriet og alle facetter med deres egne ansatte.

Det bliver strømlinet, så håndværkerne aldrig skal vente på hinanden, og byggeriet vil derfor køre planmæssigt frem uden unødige forsinkelser. Vælg Hansen & Larsen for et problemfrit projekt.

Kontakt Hansen & Larsen for et tilbud på dit næste byggeri

Kontakt Hansen & Larsen for en samtale omkring dit næste projekt. De har mange års erfaring inden for byggefaget, og du kan derfor få glæde af deres store viden, når du vælger dem.

Hvis dit byggeri skal køre problemfrit, og hvis du gerne vil have de bedste håndværkere til at udføre din opgave? Så vælg Hansen & Larsen til din totalenterprise og til dit byggeri.

Du finder flere af deres færdige og igangværende projekter på deres hjemmeside. Læs mere på www.hansenlarsen.dk.

 

Relateret Artikler

Hvad er en rådgivende bygningsingeniør og hvad laver de?

Hvad er en rådgivende bygningsingeniør og hvad laver de?

Rådgivende bygningsingeniører spiller en afgørende rolle i byggebranchen og er ansvarlige for at rådgive om og løse en række tekniske udfordringer i byggeri og konstruktioner. De er vigtige eksperter i at planlægge både nye byggerier og renoveringer af ældre...

Virksomhedsdrift: Hold styr på det juridiske

Virksomhedsdrift: Hold styr på det juridiske

At starte og drive en virksomhed er en stor forpligtelse, og det kræver både tålmodighed og indsigt i det juridiske område. Selvom det kan virke overvældende at holde styr på lovgivning og regler, vil det være essentielt for din virksomheds succes. I denne blog vil vi...

Køb din næste maskine på online maskinauktion

Køb din næste maskine på online maskinauktion

Maskiner kan være utroligt dyre, og derfor kan det give mening at lave lidt research, inden du blot kaster dig ud i et køb. Det gælder både research i form af at se, om der er forskellige forhandlere, der sælger den samme maskine til forskellige priser, men det kan...