Den perfekte partner til dit byggeri

Er du på udkig efter den perfekte partner med masser af erfaring til dit næste byggeri? Så skal du læse med her.

Hansen & Larsen er den perfekte partner til dig, der står og skal have et projekt udført. Firmaet startede tilbage i 1968 af de to grundlæggere Hansen & Larsen, men voksede sig hurtigt større. Nu beskæftiger de ca. 80 ansatte.

De er et byggefirma, der tager sig af totalentreprise, og de påtager sig alle forskellige typer opgaver.

Landbrugsbyggeri

Står du med et landbrugsbyggeri? Det kan for eksempel være en ny stald eller gylletank, så er Hansen & Larsen klar på at påtage sig ansvaret. De har udført mange landbrugsbyggerier efterhånden, og de har mange tilfredse kunder.

Deres veluddannede og kompetente ansatte har derfor massere af erfaring med denne type byggeri.

Hvis du har et landbrugsbyggeri, så tøv ikke med at kontakte dem.

Erhvervsbyggeri

Det kan også være, at du skal i gang med et erhvervsbyggeri. Et erhvervsbyggeri kan komme i mange afstøbninger, det kan være en butik, et kontorbyggeri eller lignende.

Det kan også være renovering af et allerede eksisterende byggeri. Hansen & Larsen er partneren, du kan stole på. Også her har de talrig erfaring fra et utal af projekter. Se mere på deres hjemmeside for at finde projekter, de har leveret.

Byggeri til private

Nybyg, tilbyg eller renovering til private er naturligvis også noget, som Hansen & Larsen med glæde tager sig af.

De har håndværkere ansat inden for alle felter af byggeriet. Det betyder for dig, at du ikke skal bekymre dig om forsinkelser på samme måde. For Hansen & Larsen styrer byggeriet og alle facetter med deres egne ansatte.

Det bliver strømlinet, så håndværkerne aldrig skal vente på hinanden, og byggeriet vil derfor køre planmæssigt frem uden unødige forsinkelser. Vælg Hansen & Larsen for et problemfrit projekt.

Kontakt Hansen & Larsen for et tilbud på dit næste byggeri

Kontakt Hansen & Larsen for en samtale omkring dit næste projekt. De har mange års erfaring inden for byggefaget, og du kan derfor få glæde af deres store viden, når du vælger dem.

Hvis dit byggeri skal køre problemfrit, og hvis du gerne vil have de bedste håndværkere til at udføre din opgave? Så vælg Hansen & Larsen til din totalenterprise og til dit byggeri.

Du finder flere af deres færdige og igangværende projekter på deres hjemmeside. Læs mere på www.hansenlarsen.dk.