Blødgøringsanlæg priser – Læs med her

Blødgøringsanlæg priser varierer afhængigt af producenten. Samtidig afhænger blødgøringsanlæg priser af, om anlægget lagrer eller regenererer kalken, og af anlæggets kapacitet. De billigste modeller af blødgøringsanlæg priser starter fra lige under 9 000 DKK og de dyreste koster op til 20 000 DKK. Hvis du vil spare lidt penge på anlægget, kan du vælge en model, hvor du selv skal tømme anlægget for kalk. Det gør det hele en smule billigere. Men du skal bare huske at få kalken tømt ud med jævne mellemrum. Hvor ofte du skal gøre det, afhænger helt af, hvor hårdt vandet er og hvor henne du bor i landet.

Starten af blødgøringsanlæg priser

Delta Water Engineerings blødgøringsanlæg er blevet godkendt i henhold til den svenske KIWA-ordning. I forbindelse med dette er virksomheden på hjemmesiden startet op. Dette har været et projekt siden 2016, hvor det blev lovligt at distribuere og sælge blødgøringsmiddel til private i Danmark, forudsat at dette blødgøringsmiddel er godkendt. Da det kun er i Danmark, at der er krav om godkendelse, har det været en langvarig proces, da intet blødgøringsmiddel nogensinde tidligere er blevet godkendt af KIWA. Delta Water var villig til at gå igennem denne proces, hvilket førte til, at de nu kan få distribution af det første ikke-elektrokemiske blødgøringsmiddel på det danske marked.

Fordele ved at udnytte gode blødgøringsanlæg priser

Blødgøringsanlægget giver dig ikke kun en mere behagelig drikkeoplevelse og færre kalkproblemer, men kan også spare dig penge på andre måder. For eksempel kan du i høj grad reducere brugen af blødgøringsmiddel i vaskemaskinen, fordi tøjet vaskes med silkeblødt vand. Samtidig reducerer det de lugte, der ofte kan opstå i vaskemaskinen, fordi der ikke længere er kalkaflejringer, hvor bakterier og andre urenheder kan vokse. Du kan også opleve, at du bruger mindre shampoo og sæbe, når du vasker, fordi vandet er kalkfrit og renset for nogle af de mest skadelige bakterier. Endelig kan et blødgøringsapparat også spare dig energi – f.eks. ved at forhindre, at der dannes kalk på varmeelementerne. Lytter et blødgøringsapparat som noget for dig? Så tøv ikke med at gå ind på hjemmesiden og tjekke de gode blødgøringsanlæg priser ud. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet.