Bliv sund med en Slow juicer

Slow juicing er en meget speciel måde at juice dine grøntsager og frugter på. Slow juicere arbejder intensivt i timevis, hver dag, for at forvandle planterne til frisk juice. Langsom juicer betyder godt helbred! Langsomme juicere har en ekstra fordel i forhold til almindelige centrifugaljuicere: Slow Juicer bevarer næringsstoffernes høje kvalitet, fordi den ikke ilter saften så meget som en normal centrifugaljuicer gør. På den måde beholder Slow Juicer også masser af vitaminer og enzymer intakte, så du kan nyde frisk og sund juice uden at miste næringsværdier. Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på en Slow juicer. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Spar tid med en Slow juicer

Slow Juicer er dog ikke så billige – de er ret dyre – men hvis du sammenligner Slow Juicer’s fordele med andre typer maskiner, så er det måske være overbevist. Slow Juicer er en meget effektiv maskine, den er nem at rengøre og vedligeholde, og sidst men ikke mindst: Slow Juicer er en tidsbesparende maskine! Slow Juicer kan lave op til 2 liter juice på 5 minutter! Slow Juicer sparer dig tid – ingen ventetid er nødvendig. Den vil blive din yndlingsmetode til juicefremstilling – hvis du ikke har prøvet slow juicing før, bør du helt sikkert prøve det!

Utroligt mange fordele ved en Slow juicer

Langsom juicing er ikke det eneste, som Slow Juicer gør godt. Slow Juicer er fantastisk til at lave puréer samt sorbeter, is og endda jordnøddesmør. Slow Juicers fungerer også godt til at male kaffebønner og krydderier – så næste gang, spring over kaffebønner og krydderier i supermarkedet og køb blot Slow Juicer!

Slow juicere kaldes også horisontale masticerende juicere. Slow Juicer har masser af fordele: Slow Juicer har et meget godt udbytte; Slow Juicer larmer ikke for meget; Slow Juicer er nem at rengøre; og Slow Juicer er fremstillet af materialer, der overholder alle nødvendige sikkerhedsregler (BPA-fri). Slow Juicer bevarer alle aktive enzymer, som gør juicen næringsrig – Slow Juicing giver dig sunde, lækre og næringsrige juicer. Hvis du ønsker at holde din familie sund, så kom i gang med slow juicing ved at få Slow Juicer i dag!