Billedkunst er ikke forbeholdt de få og de rige

Billedkunst har bogstavelig talt eksisteret siden stenalderen – se blot på hulemalerierne, der er fundet på de fleste kontinenter. Derudover er klippemalerier af endnu ældre dato, der strækker sig 30.000 år tilbage i tiden.

Siden er der opstået andre kunstarter som maleri, skulptur, fotokunst og de mange former for kunsthåndværk. Det er alt sammen noget, der i dag sælges og efterspørges af såvel professionelle kunstkendere som glade amatører på de mange kunstgallerier. Her kan du derfor finde et godt udvalg af kunst, hvis du vil starte din egen samling.

Find vej til kunstens verden

Pengestærke connaisseurs rejser kloden rundt efter unikke værker af gammel og ny dato. Men de glade – og mindre pengestærke – amatører har også mulighed for ikke blot at opleve, men også erhverve god kunst.

Det kan være svært for begynderen at finde vej ind i kunstens verden, men kunstgallerier er en god indgangsport. Et kunstgalleri er en kommerciel platform, hvor kunstnere kan udstille deres værker med henblik på salg. Og i dag findes der mange online kunstgallerier, som giver dig mulighed for at studere kunstværker i ro og mag samt opleve et bredere udvalg, end hvis du havde været forbi et fysisk galleri.

Et online kunstgalleri med mere end 70 års erfaring

Belle Art Gallery udspringer af Horsens Kunstgalleri, som blev stiftet i 1953 og har været ejet og drevet af samme familie gennem fire generationer. I dag har familiefirmaet stadig det oprindelige galleri.
De har desuden udvidet med salg af kunst på belle-art.dk, som omfatter malerier, skulpturer, fotokunst og litografi, som udvælges kritisk og med stor omhu.

Kunstgalleriet har gennem tiden handlet værker af kendte navne som Leif Sylvester, Troels Trier, Henry Heerup, Jørgen Nash, Per Arnoldi og mange flere. På eget kunstmarked formidler Belle Art Gallery desuden køb, salg og bytte af kunstværker mellem private, samlere og professionelle kunstelskere.

Over 1000 unikke kunstværker at vælge mellem

Belle Art Gallery har altid et stort udvalg af over 1000 unikke kunstværker i mange genrer og prislejer. Du vil derfor kunne finde kunst, der matcher både din smag og dit budget, når du besøger galleriet. Og skulle du fortryde købet, tilbydes et års bytteret til fuld pris.

Priserne er som udgangspunkt faste, men realistiske. Det hænder dog, at du kan støde på malerier eller skulpturer til reducerede priser hos kunstgalleriet Belle Art Gallery.