Bestil vakuumposer hos os

Hos os kan vi tilbyde et stort udvalg af vakuumposer til en masse forskellige formål. I vores store udvalg har vi mange forskellige former for vakuumposer, her tilbyder vi b.la. vakuumposer i rulleform, sidevejs vakuumposer, sous vide-poser og poser som bruges specielt til de bestemte fisk. Dem som ikke bruger vakuumposer ved måske ikke alle fordele eller kender ikke til dem. Og der kan vi godt fortælle at deres funktion er helt fantastisk. Det gør det nemlig vildt nemt at klargøre og potionsanrette mad, som faktisk også kan blive færdiggjort i den samme pose som de i starten bliver lagt i.  Ved brug af en vakuumpose mindsker man også madspil i den form at man nemmere kan opretholde maden så den altid vil være god og klar til at blive lavet i en sous vide-pose.

 

De mange fordele ved vakuumposer

Når man vælger at vakuumpakke et måltid eller en portion mad, kan det holde sig i længere tid og holde sig friskere. Dette kan det eftersom at de fleste bakterier som kommer på vores mad, kommer grundet luften og har brug for luft for at udvikle sig. Her er det en kæmpe fordel fordi man slipper for bakterier som skimmelsvamp som kunne brede sig blandt madvarerne. Derudover kan man også bruge vakuumposer til mad som er taget ud af deres gamle emballage og derigennem sørge for at maden holder sig længere end før forventet. Dette er også med til at mindske madspild og hjælpe på miljøet. Der er en lille sjov tommelfinger regel som lyder, at hvis man vælger at vakuumpakke maden, kan det holde sig 4-5 gange så langtid som ikke vakuumpakket mad. Hvilket er langtid når vi snakker fødevarer som er taget ud af deres emballage. Dette er et kæmpe plus ift. miljø delen.

 

Mindre madspil med brug af vakuumposer

Når du vælger at tage vakuumposer i brug, er der mange fordele ift. madspil og miljøet. Det er generelt super godt at benytte sig af vakuumposer da det gør at madvarerne kan holde sig længere uden at de bliver dårlige. Dette er super effektivt, især i denne tid hvor der er en masse snak om madspil og hvordan vi skal være bedre til ikke at smide mad ud af huset inden det bliver spist. Her er vakuumposer et super godt alternativ til dette. Det giver virkelig meget og hjælper med at holde madvaren god selvom at den har stået over dato.