Bestil logo på tøj samt firmajulegaver 2022 online hos MarkOn

MarkOn tilbyder kvalitetsløsninger med tryk på til erhverv. Bestil logo på tøj som sweatere, skjorter, løbe-T-shirts m.m., og få en god pris. Når julen nærmer sig, så er der endnu en god grund til at samarbejde med markon.as. De er specialister i at finde de bedste firmajulegaver og tilbyder smarte gaveløsninger som Gaveregn – en veldesignet mulighed for de ansatte til at finde deres egne favoritter i et gavekatalog.

Firmajulegaver 2022 hos en dansk specialist

Om ca. et halvt år begynder de fleste virksomheder med en julegavetradition at tænke på firmajulegaver 2022. MarkOn arbejder igen i år på højtryk for at bringe smilet frem hos de ansatte i din virksomhed. Mange firmaer har også tradition for at give firmajulegaver til de mest loyale kunder eller forretningsforbindelser, der har haft stor andel i succesen. Som altid er firmajulegaver til hjemmet et hit. Især dansk design kommer næsten med garanti også til at blive en home run inden for firmajulegaver 2022. Danmark er et designland med verdenskendte mærker, så der er nok at vælge imellem! Smart elektronik som vejrstationer, høretelefoner og powerbanks plejer også at være sikre valg til firmajulegaver.

I Danmark har vi et rigtig højt kaffeforbrug, og kaffe ses ikke i dag på samme måde som før. Vil du glæde medarbejderne med en verdensklasses kop kaffe? Så overvej kaffebønner som firmajulegave anno 2022. Personalet bag MarkOn vejleder dig i at vælge de bedste kaffebønner på hele markedet.

Gaveregn er det stensikre valg for virksomheder, der vil glæde deres ansatte. Vi er alle forskellige, så hvorfor ikke give folk mulighed for at vælge deres egen firmajulegave i 2022? Hos MarkOn har de gjort det til en spændende fornøjelse ved at strukturere en gavebutik med et nyt pointsystem. Der er udvalgte lækkerier i alle kategorier heriblandt vin, spiritus, elektronik og boligdesign. Med Gaveregn er der 100 % succesrate i valg af firmajulegaver!

Tiden er måske ikke helt til at tænke på firmajulegaver til 2022 endnu, men MarkOn tilbyder også andre services til virksomheder året rundt, som hurtigt bliver uundværlige. En af dem er salg af firmatøj med logotryk.

Nemt med logo på tøj

Bestil logo på tøj hos MarkOn, som forhandler forskellige typer af firmatøj til enhver branche. Udover at finde tøj til arbejdstiden er det også muligt at få logo på løbetøj og cykeltøj. Det kunne bl.a. være aktuelt til den årlige DHL-stafet, der afholdes i mange af de danske storbyer. Husk at bestille i god tid, hvis du ønsker løbetøj til DHL-stafet med print. I andre kategorier er det muligt at få logo på skjorter, habitter, striktrøjer, T-shirts m.m.

Klik ind på markon.as, og læs mere om firmajulegaver og logo på tøj.