Begynd at gøre din have forårsklar med tre tips

Har du en have? Er den begyndt at se lidt trist ud her til vinter? Foråret begynder lige så stille at nærme sig, og derfor er det en god idé allerede nu at overveje, hvilke tiltag du skal i gang med ude i haven. Du kan så småt begynde at anskaffe dig nødvendige ting, som du ved, du får brug for, når foråret begynder, og så er din have snart klar til den endelige sæson.

Anskaf bede

Højbede er ideelle i din have, da de kan bruges til alverdens ting for eksempel grøntsager, krydderurter og blomster. Udover bedene er multifunktionelle eksisterer der mange forskellige modeller, så du er garanteret at finde en stilren højbedekasse, som du synes om. Du kan finde en masse flotte højbede til din have på internettet, og så er din have snart klar til foråret, hvor du skal have plantet en masse blomster, grøntsager og så videre.

Krukker

Krukker er et rigtig fint alternativ til højbedekasserne. Hvis du allerede har et par krukker stående i haven, er det på tide, du eventuelt får dem tømt og vasket, så de står klar til foråret. Du kan snart begynde at overveje, hvilke planter du vil have i – eller måske undersøge, om der er nogle planter, som kan tåle frost, som du gerne vil have i krukkerne.

Gør terrassen klar

Du kan også snart overveje at gøre terrassen klar. Måske skal fliserne eller træterrassen vaskes, før den kan komme i brug. Du kan ligeledes begynde at holde udkig efter nye havemøbler, hvis du mangler nogle nye. Ellers kan du tage et kig på dine gamle møbler og se, om de stadig kan bruges endnu en sæson. Dine nye højbede og krukker kan du gøre plads til på terrassen, som er med til at bidrage til hyggen og et flot visuelt look.