Antikke stole gemmer på historier

De gamle møbler får liv

Årene går og om man får lyst til at lave om i sin indretning. Men de gamle møbler behøves ikke at være en udfordring for at skabe et nyt udtryk i din bolig. Se dine gamle møbler, som et hyggeligt projekt i stedet for at smide dem ud. I stedet for at købe nye møbler kan det være en god ide at bruge sine møbler, som allerede står der. Gamle møbler behøves ikke at være kedelige og ’’gamle’’. De kan hurtigt få et nyt look med hjælp af eksempelvis lidt maling.

Det behøves ikke at være nyt

Det at købe nye møbler behøves ikke at betyde nye-nye møbler til hjemmet. Det er på mode at tage i genbrugen og give de gamle møbler et nyt liv eller en ny plads i boligen. Antikke møbler er på mode igen og hvem vil ikke være lidt med på moden? Så når du vil indrette din bolig eller et værelse, kan du prøve at bruge dine gamle møbler eller gå på jagt efter antikke møbler.

Alle har brug for at hvile benene en gang imellem

Det kan være trættende at have gået rundt på arbejdet en hel dag og man glæder sig sådan til at komme hjem at sidde på en god stol for enten at spise, læse, hvile, vente, eller udføre et stykke arbejde. Der gemmer sig mange forskellige antikke gamle stole med fine udskæringer, der hver har deres egen historie at fortælle.

Stolen har ikke altid været allemandseje og var i mange årtier kun en luksus som de mest velhavende havde. Før i tiden viste man heller ikke sit inventar frem som man gør i dag. Tidligere dækkede man nemlig både gulve, vægge og for et eksempel bænken i køkkenet til med hynder og tæpper. I dag er stolen en selvfølge.

Stole er der mange forskellige typer af alt efter hvilken værdi de skal være med til give og giver både børn mulighed for at sidde med ved bordet i børnestole, gyngestole til at sidde at nyde haven i, eller læse en bog i – antikke spisebordsstole kan være med til at give dit køkken en fornyelse ved at benytte gamle møbler der muligvis har fået en ny bemaling. Du kan hos Nohr Antik gå på opdagelse i deres udvalg af forskellige stole på deres hjemmeside der kan skabe inspiration til lige netop din indretning så læs mere her.