Alt du skal bruge til en moderigtig vinter

26. december 2022

Det kan hurtigt blive sin helt egen sag, at sørge for både praktisk påklædning og god stil i de kolde måneder. For praktisk og æstetik er som regel to modsætninger, der det med at mødes temmelig sjældent.

Heldigvis er du ikke den eneste der sidder tilbage med en frustration over, at ville have en flot vintergarderobe uden at gå på kompromis med komfort og kropstemperatur. Der er nemlig lækre modebrands der laver fede styles til alle årstider.

Find din personlige vinterstil

Når du er på udkig efter det helt rigtige tøj til vinteren er der som regel et par gode råd du med fordel kan tage til dig. For tøj til den koldeste tid på året skal gerne være en forening af god smag og god funktion. Derfor er der ingen skam i at holde fast i noget, hvis det fungerer godt for dig.

Undersøg hvilke brands der passer bedst til din personlige stil. Start med at se mere her og vær åben og nysgerrig. Hvem ved, måske er din bedste vinterjakke en, du slet ikke har fundet endnu.

Tre ting du altid bør have i din vintergarderobe

Når du endelig har fundet frem til din personlige smag, handler det om at få de fede outfits i hus. Det kan dog hurtigt tage overhånd, hvis man skal købe en helt ny garderobe hver sæson. Det gode ved vintertrends er, at de ofte varer et par år – så her er tre ting du altid bør have i dit klædeskab, når den kolde tid nærmer sig.

  • En klassisk vinterjakke i en neutral farve. Det kan være alt fra sort beige eller endda hvid.

  • Et par simple vinterstøvler der kan peppe ethvert outfit op

  • Gode skindhandsker i den rette størrelse. Et par i god kvalitet kan holde mange år med den rette pleje.

Relateret Artikler

Lacoste – En stilfuld og funktionel garderobe

Lacoste – En stilfuld og funktionel garderobe

Lacoste er en populær og velkendt tøjmærke, der har eksisteret siden 1933. Mærket blev grundlagt af den franske tennisspiller Rene Lacoste, der ønskede at skabe et stykke tøj, der kunne bruges af atleter, men som også var stilfuldt og komfortabelt. I dag er brandet en...

Økologisk uld undertøj til damer i god kvalitet!

Økologisk uld undertøj til damer i god kvalitet!

Økologisk dame-uldundertøj er en af de bedste investeringer, du kan lave til din garderobe. Det er ikke bare varmt og behageligt, men det er også godt for miljøet. Northorganic.dk er en side, der specialiserer sig i økologisk uld undertøj til damer, og de har mange...

Danske designmøbler

Danske designmøbler

I dette indlæg vil vi gerne præsentere dig for et dansk design møbel, der har fået stor anerkendelse både i Danmark og internationalt. Vi taler om ingen ringere end "The Egg" - en stol designet af den verdensberømte danske arkitekt og designer, Arne Jacobsen. "The...