Alt du skal bruge til en moderigtig vinter

Det kan hurtigt blive sin helt egen sag, at sørge for både praktisk påklædning og god stil i de kolde måneder. For praktisk og æstetik er som regel to modsætninger, der det med at mødes temmelig sjældent.

Heldigvis er du ikke den eneste der sidder tilbage med en frustration over, at ville have en flot vintergarderobe uden at gå på kompromis med komfort og kropstemperatur. Der er nemlig lækre modebrands der laver fede styles til alle årstider.

Find din personlige vinterstil

Når du er på udkig efter det helt rigtige tøj til vinteren er der som regel et par gode råd du med fordel kan tage til dig. For tøj til den koldeste tid på året skal gerne være en forening af god smag og god funktion. Derfor er der ingen skam i at holde fast i noget, hvis det fungerer godt for dig.

Undersøg hvilke brands der passer bedst til din personlige stil. Start med at se mere her og vær åben og nysgerrig. Hvem ved, måske er din bedste vinterjakke en, du slet ikke har fundet endnu.

Tre ting du altid bør have i din vintergarderobe

Når du endelig har fundet frem til din personlige smag, handler det om at få de fede outfits i hus. Det kan dog hurtigt tage overhånd, hvis man skal købe en helt ny garderobe hver sæson. Det gode ved vintertrends er, at de ofte varer et par år – så her er tre ting du altid bør have i dit klædeskab, når den kolde tid nærmer sig.

  • En klassisk vinterjakke i en neutral farve. Det kan være alt fra sort beige eller endda hvid.

  • Et par simple vinterstøvler der kan peppe ethvert outfit op

  • Gode skindhandsker i den rette størrelse. Et par i god kvalitet kan holde mange år med den rette pleje.