Alarm og overvågning skrammer indbrudstyvene væk før de slår til

Hvis du leder efter alarm- og overvågningsløsninger, der giver dig ro i sindet, skal du ikke lede længere end til VS Automatic. De specialiserer dem i skræddersyede alarm- og overvågningssystemer, der er designet til at opfylde dine specifikke behov. Deres team af eksperter vil arbejde sammen med dig for at skabe et skræddersyet alarm- og overvågningssystem, der opfylder alle dine sikkerhedskrav. De bruger kun de nyeste og mest pålidelige produkter på markedet, så du kan være sikker på at vide, at din ejendom er godt beskyttet. Alarm og overvågning sikre din virksomhed.

Sikre din virksomhed gennem alarm og overvågning

Hvis du vil være sikker på at ankomme til en virksomhed uden indbrud mandag morgen, er det en god idé at installere et alarmsystem og overvågning. De sørger for, at sikkerheden i din butik eller virksomhed er i top, også i weekenden. Så du ikke ender i den ubehagelige situation, hvor du er nødt til at lukke, enten på grund af manglende varer eller af hensyn til dine kunders sikkerhed. Desuden har overvågning også en stor effekt på at minimere butiks svind. Med et skræddersyet alarmsystem kan der indgås en serviceaftale for kun 249,- mdr. Prisen afhænger af serviceomfanget og systemets størrelse.

Alarm og overvågning sikre dig mod indbrud

Alarmsystem med abonnement er normalt den sikreste løsning, da det er forbundet til en overvågningscentral (efter aftale), der har vagter klar til at rykke ud, når der sker indbrud i enten døre eller vinduer i din bygning. Både du og vagtcentralen bliver alarmeret om indbruddet, og med videoovervågning kan både du og centralen få adgang til kameraerne for at se, hvad problemet er. Med et sådant abonnement reducerer du indbruddene betydeligt, da tyven ved, at han ikke har tid til at flygte, når vagterne allerede er på vej. Alarmsystemer med abonnement er derfor en glimrende måde at beskytte din ejendom på. Hos VS Automatic er de tilbageholdende med at sælge et alarmsystem uden et abonnement, da de ikke mener, at det øger din sikkerhed tilstrækkeligt. En sirene vil normalt gå i gang i tilfælde af indbrud, og det er derfor et krav, at nogen hører sirenen og melder indbruddet til en centralstation. Hvis ingen melder indbruddet, har tyven tid nok til at begå indbruddet og flygte igen. Uden et abonnement er du også selv ansvarlig for at vedligeholde og reparere alarmsystemet. Af disse grunde mener vi, at et alarmsystem med abonnement er en bedre investering for din sikkerhed.