Afspær dit rør med rørballoner

Har du problemer med kloakken og skal have afspærret rør eller hele systemer? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Rørballoner eller kloakballoner som de også bliver kaldt, bruges netop til at afspærre rør eller hele systemer. Ballonerne findes i flere forskellige størrelse, så de kan bruges til forskellige typer rør. Rørballonerne kan leveres med og uden vandafløb. Er du dog i tvivl om, hvilken størrelse som du skal bruge, kan du altid spørge om hjælp, da det godt kan være svært at finde den rigtige størrelse til sit rør. Du kan også købe tilbehør til ballonen som forlængerslanger og sikkerhedsfyldsslanger. Det tilbehør er med til at sørge for at du hele tiden holder trykket på rørballonen. Har du derfor et rør, som skal stoppes, så skal du med sikkerhed have fat i nogle rørballoner. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Rørballoner – Hvad bruges de til og hvornår anvendes de?

Rørballoner eller afspærringsballoner er et udstyr, der bruges til at afspærre et kloak eller vandrør. Ballonens funktion er at stoppe vand, gasser, gnavere eller snavs i at komme ind i et nyt kloakrør. Det er også derfor at ballonerne bruges ved reparation og istandsættelse eller ved uheld, hvor det er nødvendigt at afspærre et rør. Det er selvfølgelig også vigtigt at have det rigtige udstyr, så man ikke kommer til skade når man gør brug af ballonerne. Ønsker du derfor at vide mere omkring rørballoner, så skal du med sikkerhed gå ind på siden og læse mere.

Rørballoner – Hvordan bruger man dem?

For at være helt sikker på at rørballoner sidder ordentligt vil det være en god ide at fylde ballonen op så den rør siderne af røret. Derefter kan man langsomt bygge trykket op, så den ramme det maksimale tilladte. Mens at ballonen er inde i røret er det vigtigt at du aldrig overskrider det maksimale tilladte tryk eller bagtryk. Så snart at ballonen bliver fjernet fra røret er det vigtigt altid at udløse bagtrykket inden at afspærringsballonen bliver tømt for luft. Kunne du tænke dig at vide mere omkring hvordan rørballoner virker, så skynd dig ind på siden lige nu.