Fuldfodervogn til den moderne landmand

Hvis du har et stort landbrug med mange dyr, som skal fodres, så skal du investere i en fuldfodervogn. Fuldfodervognen sørger for at alt foder automatisk blandes og fordeles. 

Det er med til at gøre fodringen hurtigere og lettere. Der er mange forskellige fuldfodervogne, så du skal vælge med omhu, så du finder en maskine, der passer til dine behov i landbruget. 

Du kan læse mere om, hvad du skal være opmærksom på i denne artikel. 

Har alle landbrug brug for en fuldfodervogn?

Nej, det er ikke altid nødvendigt med en fulkdfodervogn i landbrugslivet. Fuldfodervogne er som regel forbeholdt dem, som driver stort landbrug med mange kvæg. 

Hvis du har høns og et par køer på din gård, så er det ikke nødvendigt med store maskiner. 

Fuldfodervogne er dog essentielle til landmanden, som skal ud og fodre heste, køer, grise, får og andre store landbrugsdyr hver eneste dag.

Den rette maskine for dig

Der er mange fuldfodervogne på markedet, og det er ikke fuldkomme lige meget, hvad for en du vælger. 

Du skal for eksempel være opmærksom på, at fodervognen hverken er for høj eller bred i forhold til din stald. Nogle fodervogne er nemlig utrolig store, og hvis de ikke passer til dimensionerne i din stald, så bliver de besværlige at bruge. Det er også vigtig, at du tjekker, om maskinen fungerer sammen med dit læsseudstyr.

Til sidst skal du overveje foderblanderens kapacitet. Du skal sørger for, at maskinen er stor nok til at kunne blande foder til alle dyrene. 

Maskiner med innovative funktioner

Foruden at blande foder til dyrene, så kommer fuldfodervogne også med en række ekstra funktioner, der kan gøre opgaven mere effektiv. 

Hos Bulldog Agri kan du købe nogle af markedets bedste fuldfodervogne og maskiner, med praktiske innovationer. 

Deres fuldfodervogne kommer for eksempel med automatisk smøreudstyr, så foderet ikke sætter sig fast i maskinen. De kommer også med højtydende motorer, som mindsker støjniveauet og forstærket bagaffjedring, som gør den optimal til tunge opgaver. 

Brugt eller nyt? 

En af fordelene ved at købe maskiner fra Bulldog Agri er, at du både kan købe fuldfodervogne fra ny eller brugt. Hvis du køber en brugt maskine, så kan du spare flere tusinde kroner. Du kan gøre dine kup med is i maven, for Bulldog Agri sætter kun maskiner til salg, som er i perfekt stand.

Selvom maskinerne er blevet brugt, så er kvalitet og ydeevne stadig i top!