3 gode flytte tips – når du lejer en container

28. januar 2022

containerudlejning

Sponseret indlæg

Hvis man efterhånden har prøvet at flytte et par gange, så kan der godt samles nogle rigtig gode erfaringer og tips. Vi har i denne artikel undersøgt flere flytte historier og har fundet frem til den fede flytte metode, der handler om, at leje en flyttecontainer, der bliver leveret til din privat eller firma adresse. 

Kort sagt – lej en container, få den leveret til adressen, og fyld på i eget tempo.  Her er vores 3 bedste flyttetips til dig, når du bruger et flyttecontainer firma.

1. Glem bare, hvordan du plejer at flytte

Lej en container konceptet betyder, at du får frigjort en masse af de begrænsninger, der normalt forbindes med at flytte. Det betyder også, at du kan glemme lidt om, hvordan du plejer at gøre det. 

Alt behøver ikke længere at ske på hektisk vis eller på få timer. Lej en container tip nummer 1 er, at med flyttecontaineren er det godt at huske på, at du har den stående på din adresse så længe du vil. Derfor kan du vælge at pakke lidt hver dag, sortere anderledes, og endda have mere end én container til rådighed, hvis du har brug for det. Din tid er din egen.     

2. Du kan leje mere end én container

Du kan egentligt lave lige præcis den strategi som du har behov for. Lej en container tip nummer 2 handler om, at du sagtens kan tænke lidt ud af boksen. 

Er der nogle ting, som du gerne vil beholde, men som du ikke har brug for i din nye bolig? Så kan du leje en container som du fylder de ting på – og i stedet for at få den kørt til din nye adresse, så kan du få flyttecontainer firmaet til at lagre den i stedet. Det er ikke sikkert, at det er lige præcis det, som du har brug for – men husk, at du med forskellige containere og størrelser og muligheder, også kan flytte på en anderledes måde end før.  

3. Alt behøver ikke at ske på én gang

De muligheder, der pludselig åbner sig, når du lejer en container betyder også, at du ikke behøver at gøre alt på samme dag inden for få timer. Hvis du som firma har mange ting, der skal flyttes, eller som privatperson har lejet flere containere, så er det især sandt for dig. Lej en container tip nummer 3 er, at du har mere fleksibilitet end du tror. 

Du behøver ikke få leveret flyttecontainerene på samme tid eller dag. Du kan pakke og få leveret dine flyttecontainer i den rækkefølge, der passer dig bedst. Så en container kan leveres til den nye adresse på dag et, mens de næste containere kan leveres med flere dages mellemrum, forskudt efter hinanden. Du kan pakke ud som det passer dig. 

 

Relateret Artikler

Se de bedste lejligheder i København hos Go’Bolig

Se de bedste lejligheder i København hos Go’Bolig

Skal du flytte til hovedstaden, så bør du finde en lejlighed, der matcher dine kriterier og behov, så du får det bedste sted at bo. Hos Go’Bolig har de løsningen med deres fantastiske lejligheder i København. De har et varieret udbud, der gør det muligt for dig at...

New Yorker væg fra First Floor CPH

New Yorker væg fra First Floor CPH

New Yorker vægge og ståltrapper fra First Floor CPH er interiørløsninger, der passer enormt godt ind i moderne danske hjem. Får du installeret en af disse løsninger i dit hjem, vil det få en meget unik stil. Her i artiklen kan du blive klogere på materialerne og...

Hvad koster det at bygge et hus?

Hvad koster det at bygge et hus?

Hvis du har planer om at bygge et nyt hus, er en af de første ting, du skal overveje, omkostningerne. For hvad koster det at bygge et hus? Det er ikke billigt i hvert fald, men lige her har du mulighed for at blive klogere på, hvad det koster. Priserne pr....