3 gode flytte tips – når du lejer en container

28. januar 2022

containerudlejning

Sponseret indlæg

Hvis man efterhånden har prøvet at flytte et par gange, så kan der godt samles nogle rigtig gode erfaringer og tips. Vi har i denne artikel undersøgt flere flytte historier og har fundet frem til den fede flytte metode, der handler om, at leje en flyttecontainer, der bliver leveret til din privat eller firma adresse. 

Kort sagt – lej en container, få den leveret til adressen, og fyld på i eget tempo.  Her er vores 3 bedste flyttetips til dig, når du bruger et flyttecontainer firma.

1. Glem bare, hvordan du plejer at flytte

Lej en container konceptet betyder, at du får frigjort en masse af de begrænsninger, der normalt forbindes med at flytte. Det betyder også, at du kan glemme lidt om, hvordan du plejer at gøre det. 

Alt behøver ikke længere at ske på hektisk vis eller på få timer. Lej en container tip nummer 1 er, at med flyttecontaineren er det godt at huske på, at du har den stående på din adresse så længe du vil. Derfor kan du vælge at pakke lidt hver dag, sortere anderledes, og endda have mere end én container til rådighed, hvis du har brug for det. Din tid er din egen.     

2. Du kan leje mere end én container

Du kan egentligt lave lige præcis den strategi som du har behov for. Lej en container tip nummer 2 handler om, at du sagtens kan tænke lidt ud af boksen. 

Er der nogle ting, som du gerne vil beholde, men som du ikke har brug for i din nye bolig? Så kan du leje en container som du fylder de ting på – og i stedet for at få den kørt til din nye adresse, så kan du få flyttecontainer firmaet til at lagre den i stedet. Det er ikke sikkert, at det er lige præcis det, som du har brug for – men husk, at du med forskellige containere og størrelser og muligheder, også kan flytte på en anderledes måde end før.  

3. Alt behøver ikke at ske på én gang

De muligheder, der pludselig åbner sig, når du lejer en container betyder også, at du ikke behøver at gøre alt på samme dag inden for få timer. Hvis du som firma har mange ting, der skal flyttes, eller som privatperson har lejet flere containere, så er det især sandt for dig. Lej en container tip nummer 3 er, at du har mere fleksibilitet end du tror. 

Du behøver ikke få leveret flyttecontainerene på samme tid eller dag. Du kan pakke og få leveret dine flyttecontainer i den rækkefølge, der passer dig bedst. Så en container kan leveres til den nye adresse på dag et, mens de næste containere kan leveres med flere dages mellemrum, forskudt efter hinanden. Du kan pakke ud som det passer dig. 

 

Relateret Artikler

Nyt køkken: Find hjælp til hårde hvidevarer

Nyt køkken: Find hjælp til hårde hvidevarer

I har projekt ”nyt køkken” på tegnebrættet og er i tvivl om, hvorvidt de hårde hvidevarer skal udskiftes, eller om I blot kan nøjes med at reparere dem? I vil måske købe noget helt nyt, men er i tvivl om, hvad I skal gå med. Både i forhold til mærke og...

Derfor er støvsugning vigtigt!

Derfor er støvsugning vigtigt!

Et rent hjem er et lykkeligt hjem. Det er ikke kun mere behageligt at bo i et ryddeligt rum, men det kan også være sundere for dig og din familie. Støv og andre allergener kan hurtigt ophobes, især hvis du har kæledyr eller bor i et støvet område. Regelmæssig...

Direkte Import tilbyder sorte skænke

Direkte Import tilbyder sorte skænke

Hos Direkte Import kan du få smukke, sorte skænke. Med disse får du ikke kun et møbel, hvor du kan opbevare dine sager, du får også et stykke interiør, som klæder ethvert hjem. Klikker du ind på www.direkteimport.dk, finder du også New Yorker spejle. Disse er stilrene...