3 anderledes ting, der pryder huset

8. april 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Vi drømmer alle om at skabe den perfekte bolig, som naboen kigger misundelig over på fra sin side af hækken.

Den slags kan dog kræve, at man har en særligt god sans for, hvordan man gør sin bolig unik og fremhæver flotte detaljer. Man skal nemlig altid huske det gamle ordsprog om, at djævlen findes i detaljen.

Med de ord vil vi her bringe 3 idéer, til dig som vil pifte huset op med anderledes elementer, der pynter på det hele.

Vejrhanen

En vejrhane er ikke nødvendigvis noget, man ser på mange af nutidens huse. Men det kan være en fed retor-detalje, som ingen andre i nabolaget endnu har tænkt på. Hos Thubalka A/S kan du få fremstillet eller repareret gamle vejrhaner og vindfløje, så de igen fremstår nye og flotte. Det kan du læse mere om her.

Med til det at pynte huset med en flot vejrhane hører det sig, at den også byder på lidt historie. Man mener nemlig, at vejrhanen er et historisk artefakt, som særligt her betydning for kristendommen. Jesus forudså nemlig, at Peter ville fornægte ham 3 gange før hanen galede. Det nægtede Peter naturligvis, men Jesus var ikke overraskende den, der fik ret. Dermed symboliserer vejrhanen også, at troen kan skifte som vinden blæser.

Emaljeskilt

Et flot emaljeskilt på huset tilfører masser af charme. I dag kan man få designet sine egne emaljeskilte online, så man kan vælge sin egen farve, font og tekst. Dermed kan man selv designe skiltet og få fremhævet ”Hansen” eller ”Nielsen” helt som man drømmer om.

Emaljeskiltet bringer minderne tilbage til de idylliske Morten Korch billeder, vi alle kender fra hans film. Og har du et hyggeligt lille hus, må du ikke gå glip af muligheden for et give det et lille ekstra skud charme.

En væg af hængeplanter

Her er der tale om et nemt lille trick, der kan gøre en meget stor forskel! Ved at hænge en masse planter op i krukker langs husvæggen, kan du lave en næsten ”levende væg”, der ser utrolig smuk ud. Det er altid en god idé at bringe naturen i spil omkring sin bolig, og dette lille trick er en nem måde at realisere netop det på. Mikser du forskellige blomster med forskellige krukker, kan du skabe et uhyre smukt syn, som vil få alle i nabolaget til at kopiere dig. Prøv dig frem – det er en hyggelig måde at skabe boligkunst på.

Relateret Artikler

Find Pension – har du brug for hjælp til at finde den rette pension?

Find Pension – har du brug for hjælp til at finde den rette pension?

Er du ved at have nået den alder, hvor du skal til at overveje at lave en pensionsopsparing? Synes du dog, at alt det dér med pension og pensionsopsparinger er svært og uoverskueligt at finde rundt i? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig...

Next Level Games – spilmasterens drømme-webshop!

Next Level Games – spilmasterens drømme-webshop!

Next Level Games. Ja, navnet giver vel lidt sig selv. Der er tale om spil på et højere niveau, og er du derfor den helt store gamer, tør vi næsten godt at garantere, at det er en webshop for dig! Hos Next Level Games finder du nemlig alverdens spil. Kortspil,...

Gør din virksomhed klar til fremtiden

Gør din virksomhed klar til fremtiden

De fleste virksomheder stopper med at eksistere over tid, fordi de ikke følger med tiden. Det er helt naturligt for virksomheder at tænke, at det ikke sker for dem. Men sandheden er, at det er sket for de fleste virksomheder inden for alle brancher de sidste 50 år. I...