3 anderledes ting, der pryder huset

Vi drømmer alle om at skabe den perfekte bolig, som naboen kigger misundelig over på fra sin side af hækken.

Den slags kan dog kræve, at man har en særligt god sans for, hvordan man gør sin bolig unik og fremhæver flotte detaljer. Man skal nemlig altid huske det gamle ordsprog om, at djævlen findes i detaljen.

Med de ord vil vi her bringe 3 idéer, til dig som vil pifte huset op med anderledes elementer, der pynter på det hele.

Vejrhanen

En vejrhane er ikke nødvendigvis noget, man ser på mange af nutidens huse. Men det kan være en fed retor-detalje, som ingen andre i nabolaget endnu har tænkt på. Hos Thubalka A/S kan du få fremstillet eller repareret gamle vejrhaner og vindfløje, så de igen fremstår nye og flotte. Det kan du læse mere om her.

Med til det at pynte huset med en flot vejrhane hører det sig, at den også byder på lidt historie. Man mener nemlig, at vejrhanen er et historisk artefakt, som særligt her betydning for kristendommen. Jesus forudså nemlig, at Peter ville fornægte ham 3 gange før hanen galede. Det nægtede Peter naturligvis, men Jesus var ikke overraskende den, der fik ret. Dermed symboliserer vejrhanen også, at troen kan skifte som vinden blæser.

Emaljeskilt

Et flot emaljeskilt på huset tilfører masser af charme. I dag kan man få designet sine egne emaljeskilte online, så man kan vælge sin egen farve, font og tekst. Dermed kan man selv designe skiltet og få fremhævet ”Hansen” eller ”Nielsen” helt som man drømmer om.

Emaljeskiltet bringer minderne tilbage til de idylliske Morten Korch billeder, vi alle kender fra hans film. Og har du et hyggeligt lille hus, må du ikke gå glip af muligheden for et give det et lille ekstra skud charme.

En væg af hængeplanter

Her er der tale om et nemt lille trick, der kan gøre en meget stor forskel! Ved at hænge en masse planter op i krukker langs husvæggen, kan du lave en næsten ”levende væg”, der ser utrolig smuk ud. Det er altid en god idé at bringe naturen i spil omkring sin bolig, og dette lille trick er en nem måde at realisere netop det på. Mikser du forskellige blomster med forskellige krukker, kan du skabe et uhyre smukt syn, som vil få alle i nabolaget til at kopiere dig. Prøv dig frem – det er en hyggelig måde at skabe boligkunst på.